Χρήστος Λούλης: «Βαριέμαι να γραφτώ στο ΣΕΗ»

«Μετάνιωσα για τη δήλωσή μου για τη Ζέτα Μακρυπούλια»

Ο ηθοποιός Χρήστος Λούλης παραχώρησε συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA και είπε μεταξύ άλλων πως δεν έχει γίνει μέλος του ΣΕΗ.

Αρχικά είπε ότι «δεν είναι σωματείο μου το ΣΕΗ, δεν είμαι μέλος του ΣΕΗ. Ήμουν κάποια στιγμή, αλλά εδώ και πάρα πολλά χρόνια δεν είμαι μέλος γιατί αυτοί οι άνθρωποι που ήταν το ΣΕΗ δεν δούλευαν στο θέατρο. Ο Σπύρος Μπιμπίλας με έχει πείσει ότι έχει καλή πρόθεση για το ΣΕΗ αλλά βαριέμαι να γραφτώ».

Στη συνέχεια τόνισε πως «υπήρξε μία εποχή που καβάλησα το καλάμι και υπήρξα αλαζόνας. Το ξεκαβάλησα άλλοτε εύκολα άλλοτε όχι. Όταν είσαι μικρός χρειάζεσαι κάποιους να σου πουν ότι καβάλησες το καλάμι για να το πάρεις αλλιώς, με καλό ή με κακό τρόπο».

Για τη δήλωσή του για τη Ζέτα Μακρυπούλια, ο Χρήστος Λούλης απάντησε:

«Μετάνιωσα για τη δήλωσή μου, ήταν κάτι που δεν έπρεπε να κάνω. Έκανα βλακεία και υπέστην τις συνέπειες».

Ο ίδιος είπε ότι στον χώρο του «δεν θα πρέπει να υπάρχουν γκουρού του θεάτρου που σε φωνάζουν σπίτι τους για έναν ρόλο».

Μιλώντας για τη σχέση του με την Έμιλυ Κολιανδρή δήλωσε ότι «ήταν έρωτας σχεδόν με την πρώτη ματιά. Για εκείνη ήταν σίγουρα γιατί μου το έχει πει. Εγώ τότε ήμουν σε φάση πολύ χάλια και δεν την είχα προσέξει. Έπειτα από λίγες ημέρες είχα αρχίσει να νιώθω έναν μαγνητισμό».

Στη συνέχεια μίλησε για τα παιδιά του, λέγοντας πως ο γιος του Αλέξανδρος είναι εσωστρεφής όπως εκείνος ενώ για την κόρη του Σμαράγδα υπογράμμισε ότι «ανοίγουν τα μάτια μου και φωτίζομαι όταν η κόρη μου κάνει κάτι».

Δείτε επίσης: Αφαιρέθηκε το άγαλμα του Θίοντορ Ρούσβελτ από το Αμερικανικό Μουσείο Φυσικής Ιστορίας