Δανάη Μπάρκα: Έμεινε άφωνη με την εγκυμοσύνη της Γιούλικας Σκαφιδά

“Η Γιούλικα Σκαφιδά είναι ένα σπάνιο πλάσμα και θα σας πω γιατί συγκινούμαι, την έχω στη ζωή μου τα τελευταία χρόνια”, εξομολογήθηκε η Δανάη Μπάρκα.

Η Γιούλικα Σκαφιδά βιώνει τις πιο όμορφες στιγμές της, καθώς αποκάλυψε πως περιμένει παιδί. Στην εκπομπή με τη Δανάη Μπάρκα, η ίδια η Δανάη εξέφρασε τον ενθουσιασμό της μόλις πληροφορήθηκε την ευτυχισμένη είδηση.

«Με πληροφόρησε ο Άρης Καβατζίκης γιατί δεν ήξερα κάτι. Παίρνω τη Γιούλικα… το τι κλάμα έριξα! Η Γιούλικα είναι ένα σπάνιο πλάσμα και θα σας πω γιατί συγκινούμαι, την έχω στη ζωή μου τα τελευταία χρόνια. Υπάρχει τρομερή αγάπη και έχουμε παίξει μαζί στην πρώτη μου επαγγελματική παράσταση. Μου είχε εκμυστηρευτεί πέρσι ότι σκεφτόταν να γίνει μητέρα. Εγώ από τότε βούρκωνα. Της έλεγα μακάρι. Το είχαμε αφήσει εκεί», είπε αρχικά η Δανάη Μπάρκα και συνέχισε:

«Και ξαφνικά όταν εγώ έκανα τη διαδικασία της κρυοσυντήρησης, είχαμε ανταλλάξει μηνύματα που μου έλεγε ότι θα το έκανε κι εκείνη. Την κάλεσα εχθές και την είδα τόσο ευτυχισμένη. Μου φαίνεται αδιανόητο ότι σε δύο μήνες θα κρατά στην αγκαλιά της ένα μωρό που δεν το έμαθε κανείς μας. Μου φαίνεται ασύλληπτο. Η Γιούλικα γέλαγε που εγώ έκλαιγα. Τι να κάνει; Τρελάθηκα, δεν το πίστευα».

Δείτε επίσης: Μαριάννα Τουμασάτου: «Κινδυνέψαμε πολύ με τη φωτιά, φορτώσαμε σκυλιά, γατιά και χαιρετήσαμε το σπίτι μας»

Loading