Δήμητρα Παπαδήμα: «Η θρησκεία δεν κάνει και πολύ καλό»

“Όλοι μας είμαστε μικροί θεοί και ματωμένοι θεοί”

Καλεσμένη της Μπέττυς Μαγγίρα βρέθηκε η Δήμητρα Παπαδήμα, την Πέμπτη, στο πλατό της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» του OPEN. Μέσα σε όλα, η δημοφιλής ηθοποιός αποκάλυψε πως ήθελε να γίνει καλόγρια σε νεαρή ηλικία εκφράζοντας την σημερινή της άποψη για την θρησκεία και την πίστη.

Ειδικότερα, η Δήμητρα Παπαδήμα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «13 χρονών είχα αποφασίσει ότι θα πάω να γίνω καλόγρια και ο πατέρας μου έβαλε τον μαθηματικό να με μεταπείσει. Μεγαλώνοντας όμως είδα ότι βλέπουμε όλοι, τα σκέφτηκα πολύ και… Να το πω τώρα αυτό; Είδα ότι η θρησκεία δεν κάνει και πολύ καλό, παιδία. Τι να πω τώρα. Από την άποψη ότι μπαίνεις σε ένα κουτί και σε πλάθουν όπως θέλουνε. Και γω όταν μπαίνω στο αεορπλάνο κάνω τον σταυρό μου, άλλο όμως η πίστη και άλλο η εκκλησία».

«Εγώ πιστεύω ότι όλοι μας είμαστε μικροί θεοί και ματωμένοι θεοί σε αυτοί τη ζωή γιατί περνάμε τα βάσανα μας. Όλοι χάνουμε πατεράδες και μανάδες και το αντέχουμε».

«Θα ξαναπώ ότι η μόνη κατάχρηση που έχω κάνει στη ζωή είναι το σεξ γιατί είναι το μόνο υγιές πράγμα, μαθαίνεις από αυτό και σε κάθε σχέση γράφεις ένα βιβλίο οπότε προχωράς. Ενώ πίνοντας, κάνοντας, φτιάχνοντας, μόνο χαλιέσαι» πρόσθεσε, ακόμα, η Δήμητρα Παπαδήμα στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Μπέττυς Μαγγίρα στο OPEN.

Δείτε επίσης: Ρένος Ρώτας για Κλέλια Ανδριολάτου: «Σίγουρα δημιουργεί πρόβλημα στην επόμενη σχέση, τι να κάνουμε;»