Δημήτρης Αλεξάνδρου: Όσα είπε για την παρεξήγηση με τους συνεργάτες του λόγω της Ελισάβετ Σπανού – «Η Κατερίνα είναι μια κυρία, κράτησε τα επίπεδα» (vids)

Απάντηση έδωσε μέσω ίνσταγκραμ ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στα όσα ακούγονται σχετικά με το ξέσπασμά του στην εκπομπή «Super Κατερίνα» με αφορμή τα πειράγματα των συνεργατών του για την πρώην σύντροφό του, Ελισάβετ Σπανού.

Συγκεκριμένα το γνωστό μοντέλο και παρουσιαστής εξήγησε:

«Είναι live εκπομπή και γενικά εγώ είμαι ένας αυθόρμητος άνθρωπος. Με το Κατερινάκι είμαστε πολλά χρόνια φίλοι, οπότε μεταξύ φίλων και πόσω μάλλον σε live εκπομπές, θα υπάρχουν προστριβές. Η Κατερίνα είναι μια κυρία, κράτησε τα επίπεδα, δεν έχω κανένα θέμα ούτε με τους συνεργάτες μου, ούτε με κανέναν. Από εκεί και πέρα, εγώ σαν άνθρωπος ήθελα να σταματήσει, κάπου δεν το καταλάβανε, με τα νέα παιδιά δεν γνωριζόμαστε τόσο πολύ, οπότε λογικό. Αλλά έτσι είναι οι live εκπομπές ρε παιδιά, όλο αυτό το πράγμα έχει να κάνει επειδή είμαστε μία παρέα και στην παρέα θα υπάρχουν προστριβές».

Να θυμίσουμε πως η Ελισάβετ Σπανού, που υπήρξε στο παρελθόν ζευγάρι με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου ήταν χθες καλεσμένη στην εκπομπή και η πλάκα των συνεργατών του προκάλεσε τον θυμό του παρουσιαστή.

«Σου είπα να σταματήσεις. Όχι, μην γελάς. Εντάξει; Σας είπα κάτι και σας το είπα από επάνω» είπε εκνευρισμένος. «Δεν υπάρχει πλάκα. Όχι, δεν θέλω να υπάρχει πλάκα. Γιατί είναι ο σεβασμός στο παρελθόν μου ο σεβασμός στο μέλλον μου. Και πλάκα με αυτά τα θέματα δεν σηκώνω ούτε από εσένα ούτε από εσένα ούτε από εσένα που σας το έχω πει από το πρωί» τόνισε.

«Είναι κάτι που είναι θέμα σεβασμού σε κάτι που σας είπα από το πρωί. Είναι θέμα σεβασμού και για τον άνθρωπο που έρχεται εδώ και για μένα. Δεν έχει να κάνει μόνο με την Ελισάβετ, έχει να κάνει και με μένα», συμπλήρωσε ο ίδιος.

Η Κατερίνα Καινούργιου, από τη μεριά της, προσπάθησε να συγκρατήσει και να ηρεμήσει τον συνεργάτη της αλλά εκείνος φάνηκε ανένδοτος στο γεγονός πως ήθελε να θέσει τα όρια του. Το μέρος του πήρε η Ελισάβετ Σπανού, η οποία είχε έρθει σε δύσκολη θέση λέγοντας:

«Εγώ καταλαβαίνω τι λέει ο Δημήτρης και καλά κάνει και βάζει το όριο του! Ναι κάνουμε πλάκα γιατί πραγματικά έχουν περάσει αλλά, όπως λέει και ο Δημήτρης, υπάρχει και παρελθόν και μέλλον που καλό είναι να τα σεβόμαστε».

Δείτε επίσης: Η Μέγκαν Φοξ παντρέυεται – «Δέχθηκα και μετά ήπιαμε ο ένας το αίμα του άλλου»