Δημήτρης Αλεξάνδρου: Το «μαραθώνιο» συμμάζεμα του σπιτιού προκάλεσε την σπαρταριστή αντίδραση της Ιωάννας Τούνη (vid)

«Καθαρίζει από προχτές και το σπίτι είναι ακόμα έτσι» – Δείτε βίντεο με τους ξεκαρδιστικούς τους διαλόγους

Τις δουλειές του σπιτιού ανέλαβε τα τελευταία εικοσιτετράωρα ο Δημήτρης Αλεξάνδρου καθώς η εγκυμονούσα Ιωάννα Τούνη πρέπει να ξεκουράζεται κατόπιν εντολής γιατρού, καθώς οι πρώτοι της μήνες είναι δύσκολοι για τη γνωστή επιχειρηματία και influencer.

Όπως έχει μοιραστεί πολλές φορές με τους διαδικτυακούς της φίλους, οι ζαλάδες και οι εμετοί που την ταλαιπωρούν δεν της επιτρέπουν να απολαύσει το καλοκαίρι και γι’ αυτόν τον λόγο βρίσκεται εδώ και καιρό σπίτι της, παρακαλώντας να είναι κάπως καλύτερα στις 10 Αυγούστου, έτσι ώστε να μπορέσει να γιορτάσει τα γενέθλιά της.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου από την άλλη, σε κάθε ευκαιρία ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη για να βρίσκεται στο πλευρό της, όπως αυτές τις μέρες.

Όμως, δεν ξέφυγε από το τρολάρισμα της αγαπημένης του που ανέβασε και την Παρασκευή (5/8) βίντεο στο οποίο τον πειράζει επειδή ύστερα από δύο ημέρες ακόμη δεν κατάφερε να βάλει μία τάξη στο σπίτι τους.

«Για να καταλάβετε πόσο ακατάλληλος είναι συμμαζεύει από προχτές και το σπίτι είναι ακόμα έτσι» είπε γελώντας η γνωστή influencer.

«Θα φύγω να σε παρατήσω να δω τι θα κάνεις» απάντησε με χιούμορ ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Και φυσικά πήρε «πληρωμένη» απάντηση από την καλή του που του είπε «Μια χαρά θα είμαι».

Πάντως, για την λέμε του λόγου το αληθές και την Πέμπτη (4/8) είδαμε βίντεο με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να βάζει ηλεκτρική σκούπα, γεγονός που μαζί με την εικόνα δεν διαψεύδουν τα λεγόμενα της Ιωάννας Τούνη.

H γνωστή influencer αρχικά το απολάμβανε, αλλά λίγο αργότερα αποκάλυψε μέσα από νέο story της ότι ο Δημήτρης έκανε… μισές δουλειές. Δεν σφουγγάρισε για παράδειγμα, αλλά είχε αράξει στον καναπέ και μάλιστα μας έδειξε και τι… εποικοδομητικό έβλεπε στην τηλεόραση.

Δείτε επίσης: Aγγλία: O Γιαννούλης τραυματίστηκε κι αποχώρησε με φορείο και μάσκα οξυγόνου