Δημήτρης Γκοτσόπουλος: «Υπήρχε μια μεγάλη πίεση από τους συγγενείς μου, ρωτούσαν για εμένα»

“Έκλαψα για πρώτη φορά, μετά από έναν χρόνο περίπου. Νομίζω ότι είναι μια άμυνα”

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος ήταν καλεσμένος στο Στούντιο 4 με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο κα μίλησε μεταξύ άλλων για τις δυσκολίες που πέρασε με την απώλεια του πατέρα του.

propoli

«Δεν πιστεύω στις συμπτώσεις, αλλά στην συγχρονικότητα. Είχαμε γίδια στην Πάτρα και δεν ήθελα να τα πουλήσουμε άρον άρον κοψοχρονιά κι είχε ο πατέρας μου ανοιχτές δουλειές. Ήμουν 23 κι ανακάλυψα κι εγώ την δύναμή μου. Η μητέρα μου είναι ένας πολύ δυνατός κι αισιόδοξος άνθρωπος, αλλά καταλαβαίνεις ότι όταν χάνεις τον άνθρωπο της ζωής σου μετά από 36 χρόνια γάμου και με 5 παιδιά, είναι πολύ δύσκολα. Τις δύο πρώτες εβδομάδες έπρεπε να είμαι βράχος. Μετά βρήκε ο καθένας λίγο τον εαυτό του. Έκλαψα για πρώτη φορά, μετά από έναν χρόνο περίπου. Νομίζω ότι είναι μια άμυνα» ανέφερε ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος.

«Οι συγγενείς μου τραβούσαν το ζόρι ότι ο Δημήτρης τι κάνει; Δεν θα δουλέψει; Γιατί αυτό; Υπήρχε μια μεγάλη πίεση από τους συγγενείς κι από τους χωριανούς. Ρωτούσαν για εμένα. Μου έλεγαν να μου παντρέψουν την μία μου αδερφή με τον τάδε βοσκό…» συμπλήρωσε ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος.

Δείτε επίσης: Μαρία Ναυπλιώτου: Η ανάρτηση για την περιπέτεια της υγείας της

Loading