Δήμος Αναστασιάδης: «Υπήρχε μια εποχή που είχα μόνο 5 ευρώ στην τσέπη μου»

«Έχω γράψει ένα τραγούδι για τον γιο μου και κάποια στιγμή θα το βγάλω» ανέφερε ο Δήμος Αναστασιάδης.

Για την οικογένειά του αλλά και την καριέρα του μίλησε ο Δήμος Αναστασιάδης σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Ελένη».

propoli


Ο Δήμος Αναστασιάδης ανέφερε αρχικά μιλώντας για την Τζένη Θεωνά:

«Αν μου έλεγαν ότι θα είμαι 9 χρόνια με την Τζένη Θεωνά νομίζω ότι κάποιος θα με δούλευε. Υπήρχε και μια εποχή που δεν είχα φράγκο στην τσέπη μου είχα μόνο 5 ευρώ, όπως και η Τζένη. Πήγε η Τζένη στο βενζινάδικο και επειδή δεν είχε ούτε 5 ευρώ έδωσε την ταυτότητα της, με χαμόγελο αντιμετωπίσαμε τις οικονομικές δυσκολίες με την Τζένη».

Αναφορικά με την συμμετοχή του στον μουσικό διαγωνισμό ανέφερε ότι ο μεγάλος αδελφός του έκανε την αίτηση τότε για το Dream show, καθώς ο ίδιος δεν θα το έκανε πότε.

«Νιώθω ότι έχω εκπληρώσει πολλά από τα όνειρα μου εκ των οποίων το ένα είναι η οικογένεια. Νιώθω τυχερός που σε αυτή την ηλικία έχω ένα παιδί 4,5 χρόνων και μεγαλώνουμε μαζί. Το παιδί μου λέει ότι ‘μου λείπεις και σου λείπω, σ’ αγαπώ και μ’ αγαπάς’. Έχω γράψει ένα τραγούδι για τον γιο μου και κάποια στιγμή θα το βγάλω. Ποτέ μην βάζεις την λογική σου εκεί που είναι έρωτας και σπουδαία πράγματα».

Σχετικά με την σύζυγό του δήλωσε: «Η σχέση μου με τη Τζένη Θεωνά είναι ένα κομμάτι που ερωτευτήκαμε, αγαπηθήκαμε και έτσι πορευόμαστε μέχρι σήμερα».

Σχετικά με την επαγγελματική του πορεία σχολίασε: «Αν είμαι χαρούμενος και περήφανος για κάτι είναι ότι πότε δεν πούλησα την αισθητική μου. Έχουμε ξεκινήσει εδώ και δυο μήνες τις εμφανίσεις μας στη Θεσσαλονίκη στο μαγαζί ‘Ιφιγένεια’».

Δείτε επίσης: «Eκπληκτικό κατόρθωμα» | Μια 70χρονη από την Ουγκάντα γέννησε δίδυμα

Loading