Διονύσης Σχοινάς – Καίτη Γαρμπή: Έστειλαν εξώδικο στο ζευγάρι – ζητούν 60.000 ευρώ

Το γνωστό νυχτερινό κέντρο «κέντρο αθηνών» έστειλε εξώδικο στον Διονύση Σχοινά και την Καίτη Γαρμπή – θα πάνε στα δικαστήρια

Εξώδικo στον Διονύση Σχοινά και την Καίτη Γαρμπή έστειλε το Κέντρο Αθηνών μετά την αποχώρηση του πρώτου από το σχήμα με τον Γιώργο Μαζωνάκη.

Όσα είπε ο δικηγόρος του επιχειρηματία

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του επιχειρηματία του νυχτερινού κέντρου, Νίκο Αγαπηνό, η επιχείρηση θα κινηθεί νομικά.

«Η επιχείρηση έχει σημαντικές αξιώσεις από τον κύριο Σχοινά λόγω του ότι παραβίασε κατάφωρα τη σύμβαση, υπάρχουν συμφωνητικά, έχουν παραβιαστεί. Υπάρχουν αξιώσεις για διαφυγόντα έσοδα, για αποκατάσταση ηθικής βλάβης γιατί η επιχείρηση φάνηκε αναξιόπιστη στο κοινό και υπάρχει παράλληλα και μία προκαταβολή ενός σημαντικού ποσού που έχει λάβει ο κ. Σχοινάς που πρέπει να επιτραπεί».

Γιατί όμως εξώδικο και στην Καίτη Γαρμπή Όπως εξήγησε ο δικηγόρος καλείται και εκείνη να επιστρέψει χρήματα από παλαιότερες εμφανίσεις της που ακυρώθηκαν και θα συμψηφίζονταν με τις εμφανίσεις του συζύγου της. «Αφού δεν θα γίνουν οι εμφανίσεις η επιχείρηση διεκδικεί και αυτά τα χρήματα. Συμφωνήθηκε με τον κύριο Σχοινά να συμψηφιστεί μέσα από τις ζωντανές του εμφανίσεις» είπε ο νομικός

Το ποσό ανέρχεται στα 60.000 ευρώ και για τους δύο καλλιτέχνες.

«Υπήρχαν κάποιες ενστάσεις του κ.. Σχοινά σε σχέση με την αφίσα για την γραμματοσειρά και τον τρόπο διατύπωσης της αφίσας, αναβλήθηκε η προγραμματισμένη πρεμιέρα, ανακατασκευάστηκε η αφίσα, ικανοποιήθηκαν πλήρως οι απαιτήσεις του και την προηγούμενη μέρα της πρεμιέρας προφασίστηκε ένα πρόβλημα υγείας και δεν προσήλθε στην πρόβα. Υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία».

Πηγή:zappit.gr

Δείτε επίσης: Καίτη Γαρμπή: Μιλάει για το περαστατικό Σχοινά-Μαζωνάκη