Έχεις σκεφτεί μια καταστροφή του κόσμου και να επιβιώνεις μέσα σε ένα τρένο; Αν όχι δες το Snowpiercer

Συνεχίζουμε την ξενάγηση μας στο Netflix και στις σειρές που έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, με την σημερινή μέρα να αφιερώνεται στην… επιβίωση.

Έχετε σκεφτεί ποτέ από τώρα που έχουμε υπερθέρμανση να βρεθούμε στους –70 και να μην μπορεί να σταθεί κανείς στο εξωτερικό περιβάλλον;

Αυτό λοιπόν είναι το Snowpiercer. Ένα τραίνο που κάνει τον γύρο του κόσμου με 1001 βαγόνια χωρίς να σταματάει πουθενά, χαρίζοντας στους πλούσιους του κόσμου την δυνατότητα για… επιβίωση.

Ποιος μπορεί να τους χαλάσει την ζαχαρένια; μα φυσικά η εργατική τάξη και τα φτωχά λαϊκά στρώματα τα οποία έχουν εισβάλλει στο τρένο προκειμένου να σωθούν από την καταστροφή που έχει δημιουργηθεί.

Μπορεί η αστυνομία να τους περιόρισε στην «Ουρά» του τρένου ωστόσο έχουν τον τρόπο τους για να δημιουργήσουν καταστάσεις και επαναστάσεις προκειμένου να έχουν καλύτερες συνθήκες επιβίωσης.

Ένας φόνος δίνει την δυνατότητα σε έναν πρώην αστυνομικό της ουράς να βρεθεί στην πρώτη θέση, χαρτογραφώντας κάθε σπιθαμή του τρένου προκειμένου να ξεκινήσουν τα σχέδια τους για την κατάληψη.

Τι πιστεύεται θα τα καταφέρουν;

Δείτε επίσης: Τελετή των Emmy 2021: Σε ανοιχτό χώρο λόγω της πανδημίας