Εκτός «Happy Day» ο Δημήτρης Παπανώτας – «Ήρθε ξαφνικά μια ανακοίνωση»

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανακοίνωσε κατά την έναρξη της εκπομπής της, την έκτακτη απομάκρυνση του Δημήτρη Παπανώτα από το «Happy Day».

«Θέλω να πάρω τα πράγματα με τη σειρά και να σας εξηγήσω ότι, όταν ξεκινάει η προεκλογική περίοδος πάνω σε ανάδρομο Ερμή, τα δεδομένα μπερδεύονται. Ενώ αρχικά νομίζαμε ότι ο Δημήτρης μας, που είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν θα ξανάρθει στην εκπομπή μετά το Πάσχα… Το «μετά το Πάσχα» έγινε από τις 24 του μήνα, δηλαδή την Τρίτη», ανέφερε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

propoli

Στη συνέχεια η παρουσιάστρια εξήγησε ότι: «Χθες ξαφνικά μας ήρθε μία ανακοίνωση από την αρμόδια Αρχή ότι από σήμερα και μετά, λειτουργεί αναδρομικά δηλαδή η απαγόρευση για τη συμμετοχή σε τηλεοπτικές εκπομπές, δεν θα μπορεί να συμμετάσχει στην εκπομπή. Όχι μόνο ο Δημήτρης αλλά κανένας υποψήφιος».

«Η Ελεονώρα θα βγει σήμερα για λίγο μέσω Skype για να αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές», σημείωσε η Τίνα Μεσσαροπούλου.

Τότε, η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε: «Συγγνώμη, αν μπορεί να βγει να αποχαιρετήσει η Ελεονώρα, θέλω κι εγώ τον Δημήτρη έστω τηλεφωνικά να αποχαιρετιστούμε όπως μας πρέπει και μας αξίζει. Οι κανόνες είναι αυτοί, εμείς ευχόμαστε κάθε επιτυχία στον Δημήτρη και σε όλους τους συμμετέχοντες».

Loading