Έλενα Χριστοπούλου σε Φαίη Σκορδά: «Αν είναι να έρθει εδώ ο Ουγγαρέζος, φεύγω εγώ»

Τα όσα είπε η Φαίη Σκορδά για τη σχέση της με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Mε τον Δημήτρη Ουγγαρέζο βρέθηκε η Φαίη Σκορδά το βράδυ της Τετάρτης σε εκδήλωση του «Make a Wish» για τους δημοσιογράφους. Η παρουσιάστρια ρωτήθηκε από τους συνεργάτες του «Πρωινού μας» αν κουβέντιασαν για τη σχέση του με την Ελένη Μενεγάκη, που φήμες θέλουν να περνάει κρίση, αλλά δεν έδωσε απάντηση.

Ωστόσο τα όσα είπε η Φαίη Σκορδά άφησαν ανοιχτό το ενδεχόμενο συνεργασίας της με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο στο μέλλον, με την Έλενα Χριστοπούλου να αντιδρά λέγοντας «Αν είναι να έρθει εδώ ο Ουγγαρέζος, φεύγω εγώ».

«Εγώ τον Δημήτρη τον ξέρω πάρα πολλά χρόνια κι έχουμε συνεργαστεί πολλά χρόνια. Μπορεί να μην μιλάμε καθημερινά στο τηλέφωνο, μπορεί να μη βγαίνουμε για ποτάκι, εγώ δεν βγαίνω έξω, έχουμε διαφορετική καθημερινότητα, ό,τι και να γίνει όμως είναι ένας άνθρωπος που εγώ αγαπώ πολύ, αυτό δεν αλλάζει και όσο μπορεί θα είναι δίπλα μου.

Επειδή έχει γίνει όλο αυτό δεν θα πάω να κάτσω δίπλα του; Δεν θα τον αγκαλιάσω, δεν θα μιλήσουμε; Δεν μπαίνει κανείς ανάμεσα σε αυτό. Είναι μία σχέση, η οποία έχει χτιστεί με πολύ κόπο και δεν αλλάζει.

Σε αυτή τη δουλειά κάποιες στιγμές δημιουργούνται εντάσεις, κάποιες στιγμές όχι. Αυτά είναι τα σημαντικά; Εγώ με τον Δημήτρη έχω συνεργαστεί και ήμασταν την ίδια χρονιά που έχασε τους γονείς του. Όλα τα άλλα είναι απλώς για να τα συζητάμε» είπε η Φαίη Σκορδά.

«Η ζωή κάνει κύκλους και μπορεί να συνεργαστείτε ξανά πάλι» σχολίασε ο Βασίλης Νομικός και τότε η Έλενα Χριστοπούλου σηκώθηκε από τη θέση της και είπε: «Πες το μας άμα είναι να φύγω εγώ από τώρα σιγά σιγά. Φεύγω, παίρνω και το κινητό μου, άμα είναι να έρθει εδώ ο Ουγγαρέζος».

«Δεν ξέρεις τι γίνεται, δεν ξέρω κι εγώ τι θα κάνω του χρόνου. Εδώ θα είμαι…» είπε κλείνοντας την η Φαίη Σκορδά.

Δείτε επίσης: Έλενα Κρεμλίδου: «Ένοχος αυτός που προσπάθησε να με εκβιάσει με την απειλή δημοσίευσης πορνογραφικού υλικού»

Loading