Ελένη Μενεγάκη: Αυτοπροτάθηκε στον Παπακαλιάτη να παίξει σε σειρά του – «Μη γελάς – Πάρε τον χρόνο σου»

«Θέλω να ξεπεράσεις το πρώτο γέλιο και να μπεις σε μια δεύτερη, τρίτη ανάγνωση».

Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε ο Τάκης Ζαχαράτος το μεσημέρι της Τετάρτης. Κατά τη διάρκεια της συζήτησής τους, εξέφρασε την επιθυμία της να επιστρέψει στα καλλιτεχνικά δρώμενα, ως ηθοποιός.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Τάκης Ζαχαράτος τόνισε στην Ελένη Μενεγάκη την επιθυμία του να τη δει στο μέλλον σε μία σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

«Να αυτοπροταθούμε. Χριστόφορε, εγώ κι ο Τάκης, ο Τάκης με προτείνει κι εγώ αυτοπροτείνομαι. Μη γελάς τώρα. Θέλω να ξεπεράσεις το πρώτο γέλιο και να μπεις σε μια δεύτερη, τρίτη ανάγνωση. Πάρε τον χρόνο σου και το βλέπουμε και σε μια δεκαετία. Δεν βιάζομαι» είπε, κοιτάζοντας τον τηλεοπτικό φακό η Ελένη Μενεγάκη.

«Ίδια θα είσαι, αγάπη μου, και σε 10 χρόνια» σχολίασε ο Τάκης Ζαχαράτος, με την παρουσιάστρια να απαντά: «Είπαμε, αυτά δεν γίνονται. Αυτό πια πάει στα θαύματα».

Σημειώνεται πως η Ελένη Μενεγάκη είχε πρωταγωνιστήσει στη σειρά «Πάτερ Ημών» στα μέσα της δεκαετίας του 1990 με τον Κώστα Καρρά ενώ έχει κάνει guest εμφανίσεις στις σειρές «Αχ Ελένη», «Τα Μπακούρια», «Από Άλλο Ανέκδοτο» και «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα».

Δείτε επίσης: Ο Τζάστιν Μπίμπερ προωθεί τη μείωση της χρήσης συσκευασιών νερού μιας χρήσης

Loading