Ελένη Μενεγάκη για Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Χρειάστηκε βοήθεια να της πιάσουμε το χέρι, την έβλεπες ότι υπέφερε»

Η Ελένη Μενεγάκη θυμάται την τελευταία της τηλεοπτική συνύπαρξη με την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Στιγμές από την τελευταία της τηλεοπτική συνύπαρξη με την Αλίκη Βουγιουκλάκη μοιράστηκε με τους συνεργάτες και τους τηλεθεατές της εκπομπής της η Ελένη Μενεγάκη. Η παρουσιάστρια, με αφορμή μία δήλωση του Μιχάλη Χατζηγιάννη στη Νίκη Λυμπεράκη το βράδυ της Δευτέρας, άνοιξε μία συζήτηση για τους καλλιτέχνες που μέχρι και σε μεγάλη ηλικία συνέχισαν να υπηρετούν το θέατρο ή το τραγούδι.

«Ήταν κι άλλοι που μπορεί να «έφυγαν» νωρίτερα αλλά που ήταν εκεί μέχρι τέλους. Εγώ την Αλίκη Βουγιουκλάκη δεν θα την ξεχάσω, όταν είχε έρθει στην εκπομπή. Ήταν άρρωστη, το ήξερε, είχαμε ανέβει Θεσσαλονίκη. Εμείς δεν τα ξέραμε αλλά τη βλέπαμε ότι δεν ήταν όπως ήταν έξι μήνες πριν σε συνέντευξη στην εκπομπή» ανέφερε η Ελένη Μενεγάκη.

«Χρειάστηκε βοήθεια, να της πιάσουμε το χέρι. Καταλάβαινες ότι δεν στηριζόταν καλά στα πόδια της. Έκανε όλα αυτά που έπρεπε να κάνει σαν μια μεγάλη καλλιτέχνης, να κάνει τον γύρο, να χαιρετήσει τον κόσμο εκεί μπροστά που ζητοκραύγαζαν. Αλλά η ίδια την έβλεπες ότι υπέφερε. Έμεινε όμως στο θέατρο, έκλεισε την παράστασή της και δυστυχώς «έφυγε» νέα μετά από 1-2 μήνες» αποκάλυψε η παρουσιάστρια για την αείμνηστη ηθοποιό.

«Είναι μάλλον στην ιδιοσυγκρασία του καθενός» σχολίασε η Ελιάνα Χρυσικοπούλου.

Δείτε επίσης: Η Ελένη Μενεγάκη ταρακουνήθηκε με το σεισμό: «Και πάνω κάτω πάνω κάτω το κρεβάτι»

Loading

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com