Ελένη Μενεγάκη: Πληροφορίες για αποχώρηση από το Mega

Τίτλοι τέλους πέφτουν στη συνεργασία της Ελένης Μενεγάκη με το Mega, καθώς η παρουσιάστρια φέρεται να απάντησε αρνητικά στις προτάσεις που της είχε κάνει το κανάλι, σύμφωνα με πληροφορίες.

Αυτή η εξέλιξη σημαίνει ότι η συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών ολοκληρώνεται στο τέλος της φετινής τηλεοπτικής σεζόν. Μετά τη σημερινή εκπομπή της η Ελένη Μενεγάκη ενημέρωσε τους συνεργάτες της για την απόφασή της, αναφέρουν πληροφορίες του zappit.

propoli

Οι τρεις προτάσεις στην Ελένη Μενεγάκη

Το 2021, έπειτα από απουσία ενός χρόνου μετά την αποχώρησή της από τον Alpha, η παρουσιάστρια επανήλθε μέσα από τη συχνότητα του Mega, υπογράφοντας τριετές συμβόλαιο.

Στις συζητήσεις που γίνονταν ανάμεσα στις δύο πλευρές το τελευταίο διάστημα, το Mega φέρεται να είχε κάνει τρεις προτάσεις στην Ελένη Μενεγάκη, για τη συνέχεια της συνεργασίας τους.

Το τηλεοπτικό κανάλι της είχε προτείνει είτε να παραμείνει στη μεσημεριανή ζώνη, είτε να αναλάβει εβδομαδιαία βραδινή εκπομπή, είτε να επιστρέψει στο πρωινό, στη ζώνη 10:00-13:00.

Η τελευταία πρόταση φαινόταν η επικρατέστερη, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες η Ελένη Μενεγάκη απάντησε τελικά αρνητικά, καθώς φέρεται να υπήρχε μεγάλη απόσταση μεταξύ των δύο πλευρών σε ό,τι αφορούσε στο οικονομικό.

Loading