Ελένη Τσολάκη: «Η ψυχαγωγία πληρώνει καλύτερα» – Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Η ενημέρωση έχει άλλες πηγές εσόδων»

Και η Πόπη Τσαπανίδου πέρσι έλεγε ειδήσεις στο ΟΡΕΝ και φέτος έγινε βουλευτής”, σχολιάζει ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Συζήτηση για τις αμοιβές ανάμεσα στον ενημερωτικό και τον ψυχαγωγικό τομέα της τηλεόρασης άνοιξε στο πλατό του Open Weekend. Η Ελένη Τσολάκη, με αφορμή τις δηλώσεις του Στέφανου Κωνσταντινίδη, αναφέρθηκε στις χρηματικές διαφορές που υπάρχουν μεταξύ των δύο χώρων, συμφωνώντας με την άποψη ότι η ψυχαγωγία προσφέρει υψηλότερες απολαβές.

«Μένω στο ότι η ψυχαγωγία πληρώνει καλύτερα από την ενημέρωση και αυτό είναι πάρα πολύ μεγάλο δίκιο. Είναι η πραγματικότητα. Αν εξαιρέσεις δημοσιογράφους που έχουν πάρε πάρα πολλά λεφτά, η ψυχαγωγία δίνει περισσότερα χρήματα», σχολίασε αρχικά η Ελένη Τσολάκη.

«Όποιος κάνει ψυχαγωγία, έχει άλλες δέκα πηγές εσόδων, όπως το Instagram. Εγώ αισθάνομαι ότι τα πολύ προηγούμενα χρόνια ήταν πολύ καλά τα χρήματα της ενημέρωσης. Τώρα νομίζω ότι η ψυχαγωγία την έχει ξεπεράσει κατά πολύ», συμπληρώνει η παρουσιάστρια του ΟΡΕΝ.

«Σχετικό είναι αυτό. Και η ενημέρωση έχει άλλες πηγές εσόδων. Δεν έχει το Instagram αλλά έχει γραφεία Τύπου, έχει υπουργεία, έχει έναν σωρό πράγματα», ανέφερε από την πλευρά του ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, απαντώντας στην Ελένη Τσολάκη.

«Όταν είπα ότι είναι σχετικό, εννοούσα το ποιον θα συγκρίνεις με ποιον. Υπάρχουν δημοσιογράφοι που είναι 10-20-30 χρόνια στην ενημέρωση, δεν θα σου πω τώρα τον Χατζηνικολάου, τον Παπαδάκη και την Κοσιώνη, οι αμοιβές τους είναι πολλαπλάσιες σε σχέση με άλλους δημοσιογράφους.

Και η Πόπη Τσαπανίδου πέρσι έλεγε ειδήσεις στο ΟΡΕΝ και φέτος έγινε βουλευτής. Είναι σχετικότατο, η ενημέρωση έχει άλλες προοπτικές εξέλιξης», επισήμανε ο δημοσιογράφος στη συνέχεια.

«Είναι λίγοι οι δημοσιογράφοι της ενημέρωσης που πληρώνονται πολύ καλά. Αμείβονται αλλά είναι λίγοι», σχολίασε η Μαρία Φραγκάκη, με την Ελένη Τσολάκη να θεωρεί το σχόλιο του συνεργάτη της για την Πόπη Τσαπανίδου άτοπο. «Άλλαξε δουλειά. Και παρουσιαστές βλέπεις να γίνονται ηθοποιοί», παρατήρησε η παρουσιάστρια.

Δείτε επίσης: Άννα Φόνσου: «Θέλω να μπορούν να παντρεύονται οι ομοφυλόφιλοι – Τα παιδιά στο σχολείο θα συναντήσουν δυσκολίες»

Loading