Ένταση μεταξύ Σκορδά και Χαϊκάλη για τον «άνδρα παλιάς κοπής» – «Αγαπούλα μου δεν ξέρεις τα γεγονότα» (vid)

Ένταση στον αέρα της εκπομπής που παρουσιάζει η Φαίη Σκορδά μεταξύ της παρουσιάστριάς και του Παύλου Χαϊκάλη.

Ο ηθοποιός μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Το Πρωινό», με αφορμή την ανακοίνωσή του αποχωρεί από το θέατρο και η Φαίη Σκορδά του υπενθύμισε μια παλαιότερη δήλωση του:

«Βγήκες στην Σίσσυ Χρηστίδου και αυτό είναι εκτιμητέο. Αυτό που σχολιάστηκε, αλλά δεν άρεσε ούτε σε εμένα είναι “το άντρας παλιάς κοπής”», δήλωσε η παρουσιάστρια.

Ο Παύλος Χαικάλης νευριασμένος έσπευσε να δικαιολογηθεί πως τα λεγόμενά του παρερμηνεύτηκαν. «Γνωρίζετε τι είναι άντρας παλιάς κοπής; Φαίη μου ξέρεις τι σημαίνει άντρας παλιάς κοπής;», ρώτησε ο ηθοποιός, με την Φαίη Σκορδά να του απαντά: «Δεν θέλω να “κλείνω τα μάτια”, δεν θέλω να ανοίξουμε μία τέτοια κουβέντα και επειδή είστε στο τηλέφωνο, να λέμε ότι δεν έχουν γίνει και άλλα πράγματα. Θεωρώ ότι είναι ανέντιμο για ‘μένα».

Αφού τοποθετήθηκε η παρουσιάστρια, ο ηθοποιός αποφάσισε να της δώσει τον δικό του ορισμό για το «άνδρας παλιάς κοπής».

«Φαίη μου, αν ο άνδρας παλιάς κοπής είναι ο άνδρας της δεκαετίας του 20, που μαστίγωνε τις γυναίκες, που είχε τον νόμο με το μέρος του, που ασκούσε εξουσία και βία στις γυναίκες, θα σας πω έχετε δίκιο. Αν όμως, πάμε στους άνδρες παλιάς κοπής που είναι ο άνδρας που σέβεται τις γυναίκες, ανοίγει την πόρτα, ξέρει να φλερτάρει δια ζώσης και ξέρει να φερθεί σε μία γυναίκα, τότε με συγχωρείς, αλλά έχω δίκιο εγώ. Αγαπούλα μου, δεν ξέρεις τα γεγονότα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός ζητώντας από την Φαίη Σκορδά να μην πάρει καμία θέση αν δεν γνωρίζει τα πραγματικά γεγονοτα. «Αφού δεν ξέρετε την υπόθεση, γιατί δεν το παραδέχεστε; Θέλετε να κυνηγήσετε τον Χαϊκάλη, δεν ξέρεις τα γεγονότα, δεν ξέρεις την υπόθεση», της είπε.

Δείτε επίσης: Σταμάτης Γονίδης: «Έκανα το εμβόλιο της Johnson γιατί δεν έχει μέσα χιμπατζή» (vid)