Έρωτας Φυγάς – Πρεμιέρα: Το Twitter αποθέωσε την Πέμυ Ζούνη – «Τι ερμηνεία, Παναγία μου»

Διθυραμβικά τα σχόλια για την επιστροφή της σειράς.

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Κυριακής 17/9 ο δεύτερος κύκλος της δραματικής σειράς εποχής Έρωτας Φυγάς στο ΟΡΕΝ. Το δράμα των πρωταγωνιστών, Μάρκου και Αλεξάνδρας, συνεχίζεται και το τηλεοπτικό κοινό δεν έχασε την ευκαιρία να τους δείξει την αγάπη του, εκτιμώντας τις ερμηνευτικές τους ικανότητες.

Συγκεκριμένα, στην αρχή του επεισοδίου παρακολουθήσαμε ξανά την τελευταία σκηνή του πρώτου κύκλου, εκεί όπου η Αλεξάνδρα εισβάλλει οπλισμένη στο αρχοντικό των Δεμερτζήδων και απειλεί να πυροβολήσει εν ψυχρώ τον Ιάσονα παρουσία της μητέρας του.

Η ένταση της στιγμής αλλά και οι προκλήσεις από την πλευρά της Μαργέτας κάνουν την απελπισμένη Αλεξάνδρα να πατήσει τη σκανδάλη και να τραυματίσει σοβαρά τον πατέρα των παιδιών της. Ακολουθεί πανικός, με το προσωπικό του αρχοντικού να σπεύδει να βοηθήσει τον Ιάσονα και την Αλεξάνδρα να φεύγει τρέχοντας από το σπίτι, ώστε να γλιτώσει τη σύλληψη.

Με κομμένη την ανάσα παρακολούθησαν τις εξελίξεις οι τηλεθεατές της σειράς «Έρωτας Φυγάς» και στο Twitter, αποθεώνοντας με τα σχόλιά τους την Πέμυ Ζούνη για τη σπαρακτική της ερμηνείας στην επίμαχη σκηνή του πυροβολισμού.

Δείτε επίσης: Eurovision 2024: Τα απρόοπτα οι αποχωρήσεις, οι επιστροφές και τα ερωτηματικά

Loading