Η Αμάντα Γεωργιάδη θα εκπροσωπήσει φέτος την Ελλάδα στον μουσικό διαγωνισμό της Eurovision
Την Πέμπτη 10 Μαρτίου θα γίνει η επίσημη παρουσίαση του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision, σύμφωνα με όσα ανέφερε στο Mega Καλημέρα ο Γιώργος Σκρομπόλας.
Πλησιάζει άλλωστε και το deadline της EBU για όλες τις χώρες που συμμετέχουν στον διαγωνισμό. Εξαιρούνται αυτές που είχαν ορίσει από πέρυσι ημερομηνία εθνικού τελικού, όπως η Σουδία που θα το ανακοινώσει στις 12 Μαρτίου.
Το τραγούδι της Αμάντα Γεωργιάδη και το βίντεο κλιπ θα το δούμε μέσα από την ΕΡΤ. Δεν γνωρίζουμε ακόμα αν θα είναι μέσα από εκπομπή ή ειδήσεις. Πέρυσι μεταδόθηκε από το ERTflix.
Να σημειώσουμε πως ενώ ακόμα δεν έχει ακουστεί το τραγούδι μας, η Ελλάδα βρίσκεται στην τέταρτη θέση των στοιχημάτων.
Δείτε επίσης: Η EBU απέκλεισε την Ρωσία από την Eurovision
- Ο εφιάλτης της Αλεξάντρα Πολ: Αγάπη, απειλές και η stalker που μετέτρεψε τη ζωή της σε κόλαση
- Οι κορυφαίες παραλίες του κόσμου για το 2025: Ποια ελληνική συγκαταλέγεται στις καλύτερες
- Πιτζάμες για Όλη την Οικογένεια: Άνεση, Ποιότητα και Στυλ από το Comfort.com.gr
- Οι καλύτερες οικονομικές επιλογές κινητών για δώρο στο βαφτιστήρι
- Απόστολος Καλδάρας: Η ελληνική μουσική μέσα από την προσωπική του οπτική