Ευλαμπία Ρέβη: Μου έστειλαν και εμένα πρόσκληση να πάω σε ιδιωτικό πάρτι με 3.000 ευρώ (vid)

Η δημοσιογράφος του Open, Ευλαμπία Ρέβη αποκάλυψε το μήνυμα που είχε δεχθεί με θέλγητρο 3.000 ευρώ για να παρευρεθεί σε ένα ιδιωτικό πάρτι.

Στη σκιά των αποκαλύψεων για όσα βίωσε η 24χρονη Γεωργία Μπίκα η οποία κατέληξε θύμα βιασμού αφού πήγε σε πάρτι σε δωμάτιο ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, η δημοσιογράφος Ευλαμπία Ρέβη παρουσίασε τα μηνύματα που της έστειλε άγνωστο δύο φορές στο παρελθόν.

Όπως είπε η πρώτη φορά ήταν το 2019 όταν έλαβε ένα προσωπικό μήνυμα στον λογαριασμό της στο facebook, στο οποίο ένας άνδρας της ζητούσε να αναλάβει τον ρόλο της υποδοχής σε πάρτι με αντάλλαγμα το ποσό των 3.000 ευρώ. Ο άγνωστος αυτός άνδρας προσπάθησε, μάλιστα, να την δελεάσει λέγοντας ότι τα χρήματα θα δίνονταν όλα μπροστά, χωρίς καμία καθυστέρηση.

«Μόλις ήρθα Ελλάδα. Κάνω πριβέ πάρτι και σε θέλω υποδοχή. 3.000. Όλα μπροστά», της έγραψε, στέλνοντάς της και μία φωτογραφία του. Όταν η δημοσιογράφος τον ρώτησε αν κάνει πλάκα, εκείνος απάντησε: «Δεν έχω λόγο. Μου αρέσει πολύ και θέλω να σε δω όσο είμαι εδώ», στέλνοντάς της παράλληλα και φωτογραφίες πάκους χρημάτων.

Η δεύτερη φορά ήταν δύο χρόνια αργότερα, το 2021, όταν ο ίδιος άγνωστος άνδρας της πρόσφερε το ποσό των 5.000 ευρώ με την Ευλαμπία Ρέβη να απαντά και πάλι αρνητικά με την ίδια να προσθέτει σήμερα ότι ο άνδρας αυτό έχει στείλει αντίστοιχα μηνύματα και σε φίλες της.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε επίσης: Τι κατέθεσαν ο αδερφός, οι φίλοι του Β. Λεβέντη και ο μετρ του «Αχίλλειον» – «Η 24χρονη μου ζήτησε να πάω στο δωμάτιό της»