Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Στο Survivor ένιωσα σαν αδέσποτο ζώο πάρα πολλές φορές»

«Έφαγα και από τα σκουπίδια, δεν ντρέπομαι να το πω» – Έδειξε το μονόπετρο από τον σύντροφό της

Μια έκπληξη περίμενε το απόγευμα της Πέμπτης (14/4) τον Νίκο Μουτσινά στο «Καλό Μεσημεράκι». Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου που αποχώρησε την προηγούμενη Τετάρτη από το Survivor βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής. Η Ευρυδίκη έφερε ένα δώρο στον παρουσιαστή και στη συνέχεια μίλησαν για την εμπειρία της στο reality επιβίωσης.

Ο Νίκος Μουτσινάς παρατήρησε πως ήταν πάρα πολύ ήρεμη και τη ρώτησε πως συνέβαλε το Survivor σε αυτή την αλλαγή, αλλά και πώς πήρε την απόφαση να πάει.

«Όποτε σκεφτόμουν το Survivor ή έβλεπα ανθρώπους να πηγαίνουν, έλεγα πως δεν θα το κάνω ποτέ μου αυτό. Αλλά τελικά δεν πρέπει να λέω ποτέ. Πήρα την απόφαση γιατί ήταν η ίδια παραγωγή με το My Style Rocks, οι ίδιοι άνθρωποι, ένιωθα ασφάλεια. Πίστευα ότι θα τα καταφέρω», είπε αρχικά η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Και συνέχισε: «Πέρασα καλά και στις δύο ομάδας. Στην κόκκινη ομάδα ήταν πιο έντονα τα πράγματα, ενώ στην μπλε ήταν πιο ομαλά τα πράγματα, τα παιδιά ήταν πιο απλά παιδιά και δεκτικά».

Όσο για το αν θα πήγαινε ξανά απάντησε:

«Ακόμη και τώρα που ξέρω πως είναι δεν θα πήγαινα ξανά, γιατί είμαι της άποψης πως τα πράγματα στη ζωή πρέπει να γίνονται μία μόνο φορά. Αν το επαναλάμβανα θα έχανε το νόημά του, είναι ένα ταξίδι που πρέπει να γίνει μία φορά», είπε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και συνέχισε λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Ένιωσα σαν αδέσποτο ζώο πάρα πολλές φορές, γιατί πείνασα πάρα πολύ. Πέρασα δύσκολα τον πρώτο καιρό, πριν μεγαλώσουν τα έπαθλα γιατί έφαγα και από τα σκουπίδια, δεν ντρέπομαι να το πω».

«Το έζησα στο 100%, ήταν μια εμπειρία ζωής και το καλύτερο ταξίδι που έχω κάνει ποτέ μου», δήλωσε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου αποκάλυψε επίσης πως είπε το «ναι» στην πρόταση του αγαπημένου της, ενώ έδωσε και τα δικά της προγνωστικά για το ποιον βλέπει στον τελικό.

Η πρώην παίκτρια μίλησε και για τον μέλλοντα σύζυγό της και την πρόταση γάμου που της έκανε.

Όσον αφορά τον σύντροφό της και την πρόταση γάμου που της έκανε, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου αποκάλυψε: «Δεν είχα σκεφτεί ποτέ στη ζωή μου ότι θα κάνω αυτό το διάλλειμα και δεν νομίζω να μου δινόταν η ευκαιρία σε καμία άλλη περίπτωση να το ζήσω και ευχαριστώ τον μέλλοντα σύζυγό μου και ανέλαβε τα πάντα. Την επιχείρηση, τους λογαριασμούς, τα σκυλάκια, τα γατάκια. Σύντομα θα παντρευτούμε, έχω δεχτεί και το δακτυλίδι. Χωρίς αυτόν δεν θα είχα κάνει το βήμα να πάω, ήταν μεγάλη βοήθεια».

Δείτε επίσης: Η νέα σύντροφος του 81χρονου Αλ Πατσίνο είναι 28 ετών!