Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Αρνήθηκε να απαντήσει για το αν έχει χωρίσει με τον Κωνσταντίνο Βασάλο

Μυστήριο παραμένει το τι συμβαίνει τελικά μεταξύ τους.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό μας» και σχολίασε τις τελευταίες εξελίξεις στο «Survivor All Star».

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων, αν τελικά έχει χωρίσει με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, με την ίδια ωστόσο να αρνείται να απαντήσει ξεκάθαρα: «Νομίζω ότι σήμερα έχω έρθει εδώ για να μιλήσω για τη συμμετοχή μου στο Survivor και όχι για τα προσωπικά μου. Απλά έχω και έχουμε – γιατί ο Κωσταντίνος δεν ειναι εδώ -αποφασίσει να μην μιλάμε για τα προσωπικά μας».

Στη συνέχεια η Ευρυδίκη Βαλαβάνη πρόσθεσε: «Θα μου πεις “ναι, οκ πριν ανεβάζατε”. Αλλά οι άνθρωποι αλλάζουν, εξελισσόμαστε όλοι. Χωρίς να υπάρχει κάποιος λόγος συγκεκριμένος, ότι έχει συμβεί κάτι. Απλά είμαστε καλά».

«Έχουν χωρίσει»
Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος έχουν χωρίσει τελικά εδώ και καιρό, όπως αποκάλυψε ο καλός τους φίλος, Κώστας Οικονόμου.

Μιλώντας τις προάλλες στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», ο ίδιος επιβεβαίωσε τον χωρισμό του ζευγαριού, ενώ αποκάλυψε επίσης, τον λόγο που ζουν στο ίδιο σπίτι. Αρχικά, αναφέρθηκε στην αποχώρηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη από το Survivor All Star.

«Δεν περίμενα με τίποτα την αποχώρηση της Ευρυδίκης. Ήταν σε σημείο που ανέβαινε πολύ η επίδοσή της. Η αγκαλιά ήταν κάτι φυσιολογικό, ήταν μαζί πέντε χρόνια. Έχουν χωρίσει, δεν έχουν μαλώσει όμως, ούτε τίποτα ακραίο. Φυσιολογικό να υπάρχει ακόμη αγάπη. Η αποχώρησή της ήταν σοκ για τον Κωνσταντίνο, δεν το περίμενε καθόλου. Στην αρχή θα του φανεί περίεργο», είπε.

Δείτε επίσης: Survivor spoiler: Ποιοι είναι οι 4 υποψήφιοι προς αποχώρηση;