Εξαιρετική συνταγή μουσακά με μπεσαμέλ φέτας

Εξαιρετική συνταγή μουσακά με μπεσαμέλ φέτας

Ανακαλύψte τη συνταγή του μουσακά με μπεσαμέλ φέτας, μια γευστική παραλλαγή του κλασικού πιάτου. Οι περισσότεροι θα σου πουν ότι με ορισμένες συνταγές, ιδιαίτερα οι κλασικές, δεν πειραματιζόμαστε. Όμως, αν αυτό το πείραμα μπορεί να δώσει έξτρα γεύση, γιατί να μην το δοκιμάσουμε; Μια τέτοια συνταγή μας παρουσίασε και ο Δημήτρης Σκαρμούτσος.

Ο γνωστός σεφ, στην εκπομπή του MEGA Buongiorno με τη Φαίη Σκορδά, αποφάσισε να φτιάξει μουσακά, αλλά με ένα… τουίστ. Έφτιαξε μπεσαμέλ φέτας, για πιο έντονη και ωραία γεύση. Τα υλικά που θα χρειαστείτε περιλαμβάνουν μοσχαρίσιο κιμά, πατάτες, κολοκύθια και μελιτζάνες.

Η διαδικασία περιλαμβάνει την προετοιμασία των λαχανικών, την παρασκευή του κιμά, καθώς και της μπεσαμέλ με φέτα. Ο κρόκος αυγού στη μπεσαμέλ προσφέρει γεύση, ελαστικότητα και γυαλάδα, βοηθώντας να αποκτήσει ωραίο χρυσοκαφέ χρώμα. Αφού ετοιμαστούν όλα τα υλικά, τοποθετούμε στο ταψί τις στρώσεις και ψήνουμε το μουσακά μέχρι να ροδίσει.

Loading

Play