Φαίη Σκορδά: Εκνευρίστηκε με την τοποθέτηση της Σάσας Μπάστα για τον Θέμη Αδαμαντίδη – «Μπορείς να το ξέρεις;» (vid)

Η παρουσιάστρια εξέφρασε την αντίθεσή της στα όσα είπε η τραγουδίστρια

«Ακόμα δεν το πιστεύω. Δεν μπορώ να το πιστέψω γι’ αυτόν τον άνθρωπο που τον γνωρίζω χρόνια. Γνωριζόμαστε πάρα πολλά χρόνια, δεν τον έχω δει καν να νευριάζει, πόσο μάλλον να προβεί και σε τέτοιου είδους πράξεις. Δεν είναι ο άνθρωπος που μπορεί να κάνει εύκολα μπαμ. Προφανώς και κατακρίνω οποιαδήποτε μορφή βίας, από οποιαδήποτε πλευρά και αν είναι, είτε από τον άντρα είτε από τη γυναίκα. Δεν γνωρίζω κάτι όσον αφορά στο συγκεκριμένο γεγονός και αν αποδειχθεί ότι έτσι είναι προφανώς και δεν το συζητώ».

Αυτά ήταν τα λόγια της Σάσας Μπάστα η οποία βρέθηκε καλεσμένη στην επόμενη «Open Weekend» αναφορικά με την υπόθεση του Θέμη Αδαμαντίδη.

Η Φαίη Σκορδά, το πρωί της Δευτέρας (04/07) θέλησε να σχολιάσει τις δηλώσεις της Σάσας Μπάστα και εξέφρασα την αντίθεση στα λεγόμενα της.

Φαίη Σκορδά: Εκνευρίστηκε με την τοποθέτηση της Σάσας Μπάστα για τον Θέμη Αδαμαντίδη – «Μπορείς να το ξέρεις;»
«Είδα τη Σάσα Μπάστα κάτι…», είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά, με τον Τάσο Τεργιάκη να λέει από την πλευρά του: «Η Σάσα Μπάστα είπε ότι “δεν πιστεύω ότι μπορεί ο Θέμης Αδαμαντίδης να έχει χτυπήσει γυναίκα, απ’ όσο τον ξέρω εγώ κι από τη συνεργασία μας”».

Η Φαίη Σκορδά είπε στη συνέχεια: «Μα τι σημαίνει; Κι εμένα μου αρέσει πάρα πολύ το τραγούδι του, είναι το αγαπημένο μου. Τι σημαίνει δηλαδή βρε Σάσα μου; Είναι ένας καλός συνεργάτης. Μπορείς να ξέρεις και να είσαι σίγουρη και να μιλήσεις τώρα και να πεις “αυτό δεν έχει γίνει ποτέ”; Μπορείς να το ξέρεις;».

Δείτε επίσης: Ποιά είναι η σκοτεινή πλευρά κάθε ζωδίου

Loading