Φάνης Μουρατίδης για Άννα Μαρία: «Δεν έχουμε ανταγωνισμό, αν ήμασταν ένα γκέι ζευγάρι ίσως, πιο πιθανό»

«Είμαι σχεδόν πάντα αφηρημένος, είναι ένα θεματάκι που έχω και δεν έχει λυθεί», λέει ο Φάνης Μουρατίδης.

Ο Φάνης Μουρατίδης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» όπου συζήτησε με την παρουσιάστρια Βασιλική Μπασιούρη. Ο διάσημος ηθοποιός αναφέρθηκε στη συζύγου του, Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, την δύσκολη περίοδο του metoo και το μεγαλύτερο ελάττωμά του.

«Η πιο βαρετή εκπομπή που έβλεπα, όταν ήμουν μικρός ήταν το Θέατρο της Δευτέρας. Οι γονείς μου είχαν όλες τις φοβίες που έχουν οι μικροαστικές κοινωνίες με τα καλλιτεχνικά επαγγέλματα. Δεν την άκουσα ποτέ, οι άλλοι μπορεί να νομίζουν ότι την άκουσα. Με φλερτάρει η παρουσίαση, αλλά δεν έχω βρει ένα κόνσεπτ που θα μπορούσα να υπερασπιστώ», είπε αρχικά ο Φάνης Μουρατίδης.

Ο Φάνης Μουρατίδης είπε στη συνέχεια: «Θέλω να συνεργαστώ με τη σύζυγό μου. Η συνύπαρξη των ανθρώπων είναι δύσκολη. Δεν έχουμε ανταγωνισμό ως ζευγάρι, είμαστε και διαφορετικό φύλο. Αν ήμασταν ένα γκέι ζευγάρι ίσως, πιο πιθανό. Αλλά στη φάση έτσι όπως είμαστε, δεν… Είμαι σχεδόν πάντα αφηρημένος, είναι ένα θεματάκι που έχω και δεν έχει λυθεί. Αντί να πάω τα παιδιά μου στο σχολείο, τα ξέχασα στην ράμπα. Η Άννα Μαρία είναι τέλεια».

Ο Φάνης Μουρατίδης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο Maestro: «Είμαστε όλοι ευγνώμονες που συμμετέχουμε στο Maestro. Δεν μπορούμε να έχουμε τις αντιλήψεις του μεσαίωνα, πρέπει αν αγκαλιάζουμε το καινούριο».

Για το κίνημα metoo, ο Φάνης Μουρατίδης απάντησε: «Η περίοδος του metoo ήταν δύσκολη, δεν θέλω να απαντήσω σε προσωπικό επίπεδο, μπορείτε να βγάλετε τα συμπεράσματά σας».

Φάνης Μουρατίδης για Άννα Μαρία: «Δεν έχουμε ανταγωνισμό, αν ήμασταν ένα  γκέι ζευγάρι ίσως, πιο πιθανό» | Zappit

Δείτε επίσης: Η νεόνυμφη Τζένη Μελιτά επέστρεψε γεμάτη ενέργεια στο πλατό: «Ήταν μαγικά, περάσαμε τέλεια»

Loading