Φιλιππίδης: Χαμός στο Twitter για την προφυλάκισή του – «Ολόκληρος θίασος οι φυλακές της Τρίπολης» (pics)

Μαζί με τον ηθοποιό και θεατρικό σκηνοθέτη Δημήτρη Λιγνάδη θα αυλίζεται στις φυλακές της Τρίπολης ο ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης – Το Twitter πήρε φωτιά

Ο Πέτρος Φιλιππίδης προσήλθε χθες με άκρα μυστικότητα στην ανακρίτρια και απολογήθηκε για όσα του καταμαρτυρούν περί βιασμού και απόπειρας βιασμών κατά τριών γυναικών.

Προηγήθηκε της κλήτευσης του ηθοποιού το αίτημα του συνηγόρου του προς την ανακρίτρια να μην γνωστοποιηθεί η ημέρα προσέλευσης του πελάτη του στην πρώην Σχολή Ευελπίδων λόγω της κακής ψυχολογικής κατάστασης του και επειδή είναι αναγνωρίσιμο πρόσωπο λόγω της μακροχρόνιας πορείας του στο θέατρο, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση, κάτι που θα προσελκύσει πάνω του τα φωτά της δημοσιότητας.

«Ξέρετε ποιός είμαι τα τελευταία 35 χρόνια. Ας μην καταδικάσουμε συλλήβδην όλο το θέατρο. Παρακαλώ θερμώς να σεβαστείτε τη σύζυγό μου και το παιδί μας, καθώς με τηλεδικαστήρια δεν αποκαλύπτεται η αλήθεια…» δήλωνε ο Πέτρος Φιλιππίδης στις αρχές Φεβρουαρίου, μέσω του εξώδικου που απέστειλε στα ΜΜΕ, απαγορεύοντας τον συσχετισμό του ονόματός του με το τσουνάμι του ελληνικού #MeToo που είχε ξεκινήσει πριν λίγες ημέρες με την αποκάλυψη των συγκλονιστικών καταγγελιών εναντίον του Δημήτρη Λιγνάδη. Έξι μήνες μετά αποδείχτηκε πως η αλήθεια τελικά δεν μπορεί να κρυφτεί ακόμη κι όταν τάσσεται εναντίον προσώπων ιδιαιτέρως ισχυρών και προβεβλημένων στο χώρο τους.

Δείτε επίσης: Φιλιππίδης για την προφυλάκιση του: «Δεν το πιστεύω αυτό που κάνατε»