Φωτεινή Ντεμίρη: «Όταν έπαιζα στο “Καφέ της Χαράς”, δεν τολμούσα να μπω σε φούρνο»

«Όλοι μου έλεγαν “θα πάρετε από εμάς; Δεν φτιάχνετε δίκες σας τυρόπιτες;”»

Η Φωτεινή Ντεμίρη θυμάται την περίοδο που έπαιζε στο «Καφέ της Χαράς».

propoli

Η ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και μίλησε τόσο για την καριέρα της στον χώρο της υποκριτικής, όσο και για τον σύζυγό της.

Αυτό το διάστημα, η Φωτεινή Ντεμίρη συμμετέχει στην σειρά «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη». Μιλώντας για την κωμωδία του MEGA, δήλωσε: «Προσπαθούμε να μην γελάμε πολύ για να συγκεντρωνόμαστε. Μου αρέσει ο ρόλος της πεθεράς και της συμπεθέρας. Ποτέ δεν μου άρεσαν οι ρόλοι της μοιραίας γυναίκας».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον ρόλο της στη δημοφιλή σειρά «Καφέ της Χαράς», όπου υποδυόταν τη φουρνάρισσα. «Στο Καφέ της Χαράς ήμουν κακιά. Θυμάμαι τον Χάρη Ρώμα από το πρώτο γύρισμα να μου λέει “πιο κάκια Φωφώ, πιο κάκια” και έπρεπε να είμαι σαν μαντρόσκυλο. Θυμάμαι σε έναν μεγάλο καβγά με τους “συμπέθερους”, τον Κώστα Φλωκατούλα να μου πέτα χορτόπιτες με μανία. Την εποχή εκείνη, δεν τολμούσα να μπω σε φούρνο. Όλοι μου έλεγαν “θα πάρετε από εμάς; Δεν φτιάχνετε δίκες σας τυρόπιτες;”», είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για την προσωπική της ζωή και τη σχέση της με τον σύζυγό της, Χάρη Γρηγορόπουλο, όλα αυτά τα χρόνια, δήλωσε: «Πέρασε, περνάει και θα περνάει κρίση η σχέση μου με τον άντρα μου. Πάντα όμως περνάει. Δεν θα μπορούσα να φανταστώ τη ζωή μου με έναν άνθρωπο που δεν είναι στον χώρο, η δουλειά μου είναι η ίδια μου η ύπαρξη, θα ήταν δύσκολο να είμαι με έναν άνθρωπο που δεν το καταλαβαίνει αυτό. Στους καβγάδες με τον Χάρη κάποτε, υποχωρούσε εκείνος πρώτος, τώρα υποχωρούμε και οι δυο. Ξέρουμε ότι δεν έχει νόημα».

Για την υποκριτική, η Φωτεινή Ντεμίρη δήλωσε: «Η δουλειά του ηθοποιού έχει ανασφάλεια. Αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα. Δεν είναι μόνο το οικονομικό. Κρίνεσαι ανά πάσα στιγμή για όλα. Μαθαίνεις να ζεις με αυτό».

Τέλος, ανέφερε πως δεν έχει κάποιο πρόβλημα με την ηλικία της, όμως φοβάται τον χρόνο που περνά. «Δεν με πειράζει που γερνάω, κάθε ηλικία έχει την ομορφιά της. Όμως φοβάμαι τον θάνατο», κατέληξε.

Δείτε επίσης: Κατερίνα Καινούργιου για την Ημέρα της Γυναίκας: Οι σκέψεις μας είναι στις γυναίκες που πενθούν τα παιδιά τους

Loading