Γάμος του Νικόλαου Ντε Γκρες και της Χρυσής Βαρδινογιάννη στην Πλάκα, με καλεσμένους από τον χώρο της πολιτικής και της βασιλικής οικογένειας. Αυτή τη στιγμή, στον ναό του Αγίου Νικολάου Ραγκαβά στην Πλάκα, πραγματοποιείται ο γάμος του Νικόλαου Ντε Γκρες με τη Χρυσή Βαρδινογιάννη. Η ατμόσφαιρα είναι έντονα φορτισμένη με συγκίνηση, καθώς οι καλεσμένοι αρχίζουν να συγκεντρώνονται για μια ξεχωριστή στιγμή. Στις 16:00 έφτασε ο πατήρ Αλέξανδρος Καριώτογλου, ένας από τους ιερείς που θα τελέσουν τη γαμήλια τελετή, ενώ οι δρόμοι γύρω από την εκκλησία κλείνουν σταδιακά. Λίγο αργότερα, έφτασε και ο Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου Αμφιλόχιος, συγγενής της νύφης.
Στην ιστορική εκκλησία της Αθήνας βρίσκονται οι καλεσμένοι του ζευγαριού, όπως η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη και η πριγκίπισσα Βενεδίκτη της Δανίας. Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους και άλλες προσωπικότητες, όπως η Αγάπη Πολίτη και ο Matthew Kumar.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στον ναό δεν θα υπάρχει διακόσμηση, αλλά θα έχει στρωθεί γαλάζιο χαλί και θα υπάρχουν πολυθρόνες για τη μητέρα του γαμπρού και τις αδελφές του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.
Το pre-wedding πάρτι, που πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία και στη συνέχεια στο Βουλκανιζατέρ στο Κουκάκι, ήταν γεμάτο γεύσεις και απόλαυση. Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να γευτούν πιάτα όπως μους λευκού ταραμά και γαρίδες σαγανάκι, ολοκληρώνοντας την εμπειρία με μπακλαβά και σοκολατένια μους.
Πηγή περιεχομένου: in.gr