Γεωργούλης: Δεν με περιμένουν απλά στη γωνία αλλά όπου με βρουν (vd)
EUROKINISSI@ Κώστας Κατωμέρης

Γεωργούλης: Δεν με περιμένουν απλά στη γωνία αλλά όπου με βρουν (vd)

Στο επίκεντρο της προσοχής βρέθηκε όλη την εβδομάδα ο Αλέξης Γεωργούλης μετά τη δημοσιοποίηση του Πόθεν Έσχες.

Το μεσημέρι του Σαββάτου,ο Αλέξης Γεωργούλης εμφανίστηκε μέσω skype από τη Λάρισα στο “Καλύτερα δε γίνεται” με διάθεση να δώσει απαντήσεις σε όλα όσα ακούστηκαν και γράφτηκαν για εκείνον τα τελευταία 24ωρα.

Ειδικότερα, ο ευρωβουλευτής και ηθοποιός τόνισε ότι: “το 2018 δεν είχα λογαριασμό στις Βρυξέλλες γιατί δεν είχα καμία σχέση με τις Βρυξέλλες και δεν μεσουρανούσα σε ελληνικά πλατό (όπως διατυπώθηκε σε ρεπορτάζ του δελτίου ειδήσεων του STAR). Δεν ήμουν στην Ελλάδα. Το χω πει πολλές φορές πως το μισό μου σπίτι είναι στην Αμερική και το άλλο μισό σπίτι είναι στην Αγγλία. Εδώ είναι η καρδιά μου. Αυτές ήταν οι δηλώσεις που έκανα και τότε.

Το 2019 ήρθε μια περίοδος στην οποία δεν ήξερα τι έκανα και τώρα είμαι σε διαδικασία να καταλάβω που θα έχω την έδρα μου γιατί ίσως να είναι σωστό να είμαι στις Βρυξέλλες απ’ ότι να είμαι στην Αθήνα. Σαν μόνιμος κάτοικος καθώς το βασικό κομμάτι του χρόνου που περνάω είναι εκεί. Είναι μια μεγάλη διαδικασία πως θα μεταφέρεις την μία έδρα μέσα σε ένα χρόνο από τη μία χώρα στην άλλη” συμπλήρωσε ο Γεωργούλης.

“Αυτό δεν είναι παράτυπο απλώς πήγαν να με κατηγορήσουν εάν είναι ηθικό. “Νόμιμο, ναι, είναι, ηθικό είναι;”. Είναι, όμως, κάτι ανάλογο όπως κάποιος μπορεί να δουλεύει σε μια άλλη χώρα και να στέλνει κάπου αλλού τα εισοδήματα του. Να πληρώνει τον φόρο. Αν και νομίζω πως από νόμο, τα φοροτεχνικά δεν τα ξέρω πολύ καλά, όπου λαμβάνει χώρα η εργασία, εκεί πρέπει να πληρώνεται και ο φόρος” σχολίασε, επίσης, ο Αλέξης Γεωργούλης.

“Ναι και δεν θα έλεγα στην γωνία, αλλά με περιμένουν όπου με βρουν! Δηλαδή ότι και να κάνω, το σχόλιο πάντα το ακούω” απάντησε για το αν τον περιμένουν στη γωνία.

“Κάποια στιγμή αναρωτήθηκα γιατί να δέχομαι άδικα και πικρόχολα σχόλια. Όταν βγαίνεις μπροστά και έχεις να αντιμετωπίσεις πολλά κανάλια ή κόσμο είναι σα να προσπαθείς να ανοίξεις συζήτηση με τον όχλο. Μιλούν όλοι μαζί και εσύ πρέπει να απαντήσεις στον καθένα ξεχωριστά”.

Loading