Ο νέος υπουργός υγείας της Γερμανίας, Καρλ Λάουτερμπαχ μιλά ανοιχτά για την προσωπική του ζωή και για τον έρωτα στη ζωή του
Η σχέση του με την πρώην σύζυγό του έληξε άδοξα με τους δυο τους να καταλήγουν στα δικαστήρια, μετά από κατηγορίες από την πλευρά της συζύγου του πως η λέξη «διατροφή» ήταν άγνωστη στο λεξιλόγιό του.
Συγκεκριμένα, έχει δηλώσει πως «Στο δικαστήριο, είχα την εντύπωση ότι τα χρήματα και η καριέρα ήταν τα πιο σημαντικά πράγματα για εκείνον».
Με την συγκεκριμένη γυναίκα έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά με τα οποία όπως ισχυρίζεται ο ίδιος είναι άψογος.
Μάλιστα, ο Λάουτερμπαχ δηλώνει πως έχει αποκτήσει και πέμπτο παιδί από την σύντομη σχέση του με μία δημοσιογράφο.
Πλέον, σε ηλικία 58 ετών δηλώνει εργένης και πως ακόμα δεν έχει καταφέρει να βρει τον μεγάλο έρωτα της ζωής του.
Δείτε επίσης: Βρετανία: «Εκτοξεύτηκαν» οι θάνατοι από αλκοόλ μέσα στην πανδημία
- Συνομιλίες Ζελένσκι με Ευρωπαίους και ΗΠΑ στο Λονδίνο: Ο Πούτιν ανοιχτός σε διμερείς συνομιλίες με το Κίεβο
- Πάπας Φραγκίσκος: Έφερε αλλαγές, αλλά λιγότερες από τις προσδοκίες του
- Ντόναλντ Τραμπ: Νέα επίθεση κατά του προεδρεύοντα της Fed – Χαρακτηρίζει τον Πάουελ ως τεράστιο loser
- Οι 10 εστίες που προκαλούν αύξηση στις τιμές ακινήτων: οι πιο ακριβές περιοχές
- Ανδρουλάκης: Ο Πάπας Φραγκίσκος άφησε πίσω του ένα σπουδαίο πνευματικό και κοινωνικό έργο