Ραγδαίες εξελίξεις στο τελευταίο επεισόδιο πριν το Πάσχα στη Γη της Ελιάς
Γη της Ελιάς, Επεισόδιο 187 (Μ. Τρίτη 19 Απριλίου):
Η νέα ζωή της Μυρτάλης παίρνει σάρκα και οστά. Μετακομίζει στο καινούργιο της σπίτι και μπαίνει στην εταιρεία με το 51%. Ο Ισίδωρος αποφασίζει να οργανώσει γιορτή προς τιμήν της στο σπίτι του. Η Μυρτάλη χαρίζει ένα κειμήλιο της μητέρα της στην Αθηνά, δείχνοντας έτσι την ευγνωμοσύνη της για τη στάση που κράτησε στο θέμα της περιουσίας.
Στην αντίπερα όχθη, τα προβλήματα συσσωρεύονται για τον Στάθη, ο οποίος συνειδητοποιεί πως δεν μπορεί να διεκδικήσει σχεδόν τίποτα από την περιουσία και ας δούλευε στα κτήματα όλη του τη ζωή. Η Εύα τον καλεί να ταξιδέψει μαζί της στην Αθήνα προκειμένου να ξεχαστεί και να ηρεμήσει.
Οι συνεχείς εκρήξεις του Αλέξη προβληματίζουν τη Μαργαρίτα που δεν ξέρει πλέον με ποιον άλλο τρόπο να τον πλησιάσει. Η Αντιγόνη θα βρεθεί στη δίνη του κυκλώνα όταν ο Μάνος ανακαλύψει κάτι για το παρελθόν της.
Δείτε επίσης: Survivor: Η συγκινητική ανάρτηση του Δάντη για την Ασημίνα του
- Δημιουργία εθνικού συμβουλίου ασφαλείας στη Συρία υπό την προεδρία του Άχμαντ αλ Σάρα
- Ρωσία: Κατέρριψη 77 drones της Ουκρανίας κατά τη διάρκεια της νύχτας
- Σινεμά της Εβδομάδας: Νέα ταινίες με Κέιτ Μπλάνσετ, Τόνι Σερβίλο και εντυπωσιακό σάουντρακ
- Συνέδριο γυναικών δημάρχων από τον Δήμο Ιλίου
- Τραμπ: Ακύρωση μέτρων περιβαλλοντικής προστασίας και πανηγυρισμοί από τις ρυπογόνες εταιρείες