Για πρώτη φορά στη δημοσιότητα πλάνα από τη ζωή στο σπίτι των Τζον Λένον και Γιόκο Όνο

Ακυκλοφόρητα πλάνα από τη ζωή στο σπίτι των Τζον Λένον και Γιόκο Όνο θα έρθουν στη δημοσιότητα στις 16 Απριλίου, όταν και κυκλοφορεί η διευρυμένη επανέκδοση του John Lennon/Plastic Ono Band-The Ultimate Collection με το νέο βιντεοκλίπ του «Look at Me».

Στο βιντεοκλίπ παρουσιάζονται πλάνα μεταξύ των γυρισμάτων για δύο μικρού μήκους ταινίες του ζεύγους, των Film No. 5 και Two Virgins (στα γυρίσματα, ο κάμεραμαν William Wareing, στο σπίτι του Lennon στο Κένγουντ, το 1968). Τα πλάνα σε διπλή οθόνη – το κοινό τα είδε για πρώτη φορά μετά την προ ολίγων ημερών δημοσιοποίησή τους από το John Lennon Estate – δείχνουν “πινελιές” από τη ζωή του ζεύγους John, αλλά και τον Λένον να γρατζουνάει την κιθάρα του.

Η επανέκδοση για τα 50ά γενέθλια του John Lennon/Plastic Ono Band περιλαμβάνει 87 ηχογραφήσεις που θα ακουστούν για πρώτη φορά, ανάμεσα στις οποίες 14 «Ultimate Mixes» των τραγουδιών του άλμπουμ χωρίς τις επεμβάσεις του παραγωγού Phil Spector.

Στον πρόλογο της επανέκδοσης η Γιόκο Όνο γράφει χαρακτηριστικά: «Με τα άλμπουμ των Plastic Ono Band, άρεσε και στον John και σ’ εμένα η ιδέα αυτής της όντως καθαρής, βασικής, ειλικρινούς πραγματικότητας που επρόκειτο να δώσουμε στον κόσμο. Επηρεάζαμε άλλους καλλιτέχνες, δίνοντάς τους κουράγιο, δίνοντας αξιοπρέπεια σε ένα συγκεκριμένο στυλ εύθραυστου και δυνατού που εκείνη την εποχή δεν ήταν αποδεκτό από την κοινωνία».

Δείτε όλη την ροή ειδήσεων

©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ