Γιάννης Φλωρινιώτης: Η κατάσταση της υγείας του – «Αν είχε κολλήσει κορονοϊό, τώρα μπορεί να μην υπήρχε» αναφέρει η σύζυγός του (vid)

«Το οξυγόνο μου ανέβηκε. Θα κάνω κάποιες θεραπείες στο σπίτι και θα γίνω ακόμα καλύτερα» εξήγησε ο γνωστός καλλιτέχνης.

Στην εκπομπή «Τι λες τώρα» μίλησε ο Γιάννης Φλωρινιώτης και η οικογένειά του, σχετικά με την κατάσταση της υγείας του γνωστού ηθοποιού.

Υπενθυμίζουμε, ότι ο γνωστός καλλιτέχνης, μετά την επιστροφή του από την Κύπρο όπου πρωταγωνιστούσε στην θεατρική παράσταση «Νικοτιτανικός», παρουσίασει ακόμη πιο βαριά συμπτώματα στο αναπνευστικό του και χρειάστηκε να μεταβεί άμεσα στο νοσοκομείο.

«Ήταν από την Κύπρο χάλια ο Γιάννης, γιατί ήταν λάθος του να υπογράψει και να βγει από το νοσοκομείο. Επειδή αγαπάει πολύ τη δουλειά του και έχει το συναίσθημα της ευθύνης, υπέγραψε και βγήκε για να μην ακυρωθούν οι παραστάσεις. Αν ο Γιάννης είχε κολλήσει COVID-19, τώρα μπορεί να μην υπήρχε» τόνισε η σύζυγός του, Μάχη.

Ο Γιάννης Φλωρινιώτης ευχαρίστησε το κοινό για το ενδιαφέρον που έδειξε για την πορεία της υγείας του, σημειώνοντας ότι είναι καλύτερα και σύμφωνα με τους γιατρούς θα πάρει εξιτήριο τη Δευτέρα.

«Το οξυγόνο μου ανέβηκε. Θα κάνω κάποιες θεραπείες στο σπίτι και θα γίνω ακόμα καλύτερα» διευκρίνισε. «Έγραψαν ότι κινδυνεύει η ζωή μου και το τηλέφωνο χτυπάει συνέχεια. Κατάλαβα ότι ο κόσμος με αγαπάει και τους ευχαριστώ πολύ» κατέληξε.

Δείτε επίσης: Μιμή Ντενίση: Συγκλονίζει η αποκάλυψή της για τον Κώστα Βουτσά -«Δεν το έχω πει ποτέ δημόσια αυτό»