Γιάννης Σπαλιάρας: Η ερώτηση που τον έφερε σε αμηχανία – «Μας βλέπουν και παιδιά»

“Ήταν λίγο άδικο, σίγουρα έκανε κάποια λάθη αλλά δεν χρειαζόταν όλο αυτό”

Δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών έκανε ο Γιάννης Σπαλιάρας. Το γνωστό μοντέλο και ηθοποιός, με αφορμή την παλαιότερη συμμετοχή του στο Survivor, ρωτήθηκε για τις τελευταίες εξελίξεις στο reality επιβίωσης.

«Ο Στέλιος (Χανταμπάκης) είναι πιο μαζεμένος φέτος και το βρίσκω λογικό μετά από όλο αυτό που πέρασε. Ήταν λίγο άδικο, σίγουρα έκανε κάποια λάθη αλλά δεν χρειαζόταν όλο αυτό. Είναι πολύ επιφυλακτικός έως τρομαγμένος», δηλώνει ο Γιάννης Σπαλιάρας για τον φίλο του, Στέλιο Χανταμπάκη.

Για τον Στάθη Σχίζα, την οικειοθελή του αποχώρηση από το Survivor αλλά και τη σχέση του με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, το γνωστό μοντέλο σχολίασε: «Δεν θέλω να πω κάτι για ένα ζευγάρι, τα παιδιά σίγουρα ξέρουν καλύτερα. Ελπίζω να πάνε όλα καλά».

Τέλος, όταν ρωτήθηκε για τους χαρακτηρισμούς «κλέφτρα» και «ψεύτρα» που χρησιμοποίησε ο Σπύρος Μαρτίκας κατά της Ελευθερίας Ελευθερίου, ο Γιάννης Σπαλιάρας δεν έκρυψε την αμηχανία του, απαντώντας: «Δεν πρέπει να ακούγονται τέτοια πράγματα στην τηλεόραση, μας βλέπουν και παιδιά. Να προσέχουμε λίγο».

Δείτε επίσης: Τι τηλεθέαση έκανε η Ελίνα Παπίλα στην πρεμιέρα της στον ΑΝΤ1;

Loading