Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Για κάποιον λόγο ο κόσμος θέλει να βλέπει… μαυρίλα»

Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Για κάποιον λόγο ο κόσμος θέλει να βλέπει… μαυρίλα»

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής ο Γιάννης Τσιμιτσέλης. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στις τηλεοπτικές σειρές των τελευταίων ετών, την προτίμησή του στην κωμωδία αλλά και το τηλεοπτικό μέλλον της εκπομπής Fishy.

«Καταλαβαίνω πως ο κόσμος για κάποιο λόγο θέλει να βλέπει λίγο περισσότερο… μαυρίλα. Εγώ είμαι παιδί της κωμωδίας και νομίζω πως τώρα είναι η εποχή του δράματος. Θέλει να βλέπει μία ίντριγκα, ένα πάθος», δηλώνει ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

«Πριν από κάποια χρόνια ήταν η εποχή της κωμωδίας. Το ένα παρασέρνει το άλλο. Όταν βγήκαν οι Μέλισσες, όλες οι σειρές πήγαν προς τα εκεί. Εγώ έχω την ανάγκη για κωμωδία», επισημαίνει στη συνέχεια.

«Με το Fishy έχουμε κάποια επεισόδια ακόμα για να ολοκληρωθεί. Αλλά δεν γνωρίζω εάν θα μπορέσω λόγω χρόνου να το συνεχίσω και του χρόνου. Θέλω να κάνω θέατρο, δεν θέλω να απέχω από το θέατρο», διευκρινίζει ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Τέλος, όσον αφορά τη νέα κινηματογραφική ταινία, στην οποία αναλαμβάνει για πρώτη φορά τον ρόλο του σκηνοθέτη, δηλώνει:

«Δεν είναι εύκολος ο κινηματογράφος στην Ελλάδα. Μετά το «Για Πάντα» ήθελα να κάνω μια χριστουγεννιάτικη ταινία κωμωδίας με παιδιά και να έχει να πει κάτι. Η ιδέα μου ήρθε όταν ήμουν με την κόρη μου. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν σε λίγες μέρες. Στην ταινία «Κουραμπιέδες από χιόνι», επειδή είναι η πρώτη μου σκηνοθετική απόπειρα, ήταν λίγο δύσκολα. Η ταινία έχει και παιδιά και χιόνι. Έκλεισα να γίνουν τα γυρίσματα στα Ζαγοροχώρια, ώστε να έχει χιόνι και τελικά φέτος κλαίει όλη η Ευρώπη επειδή δεν έχει καθόλου χιόνι».

Δείτε επίσης: Χάρης Χιώτης: «Πήγα από το Χαλάνδρι στη Χαλκίδα με το ποδήλατο»

Loading