Γιώργος Αγγελόπουλος: Δεν έκρυψε την ενόχλησή του σε νέα ερώτηση δημοσιογράφου για το Survivor All Star (vid)

O «Ντάνος» θα συμμετέχει σε ταινία δράσης που θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσε στα τέλη του 2023

Στις τηλεοπτικές κάμερες μίλησε ο Γιώργος Αγγελόπουλος αναφορικά με τα νέα του επαγγελματικά σχέδια, την ίδια ώρα που τον ήθελαν να είχε δώσει τα χέρια με τον Τούρκο παραγωγό προκειμένου να τον δούμε στο Survivor All Star. Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης φάνηκε αρκετά ενοχλημένος όταν η συζήτητση στράφηκε για μια ακόμη φορά εκεί.

«Δεν καταλαβαίνω, ενώ έχω τοποθετηθεί για το Survivor τόσο πολύ και σας λέω αυτή τη στιγμή πως είμαστε στη δημιουργία τριών ταινιών, να πρέπει να μιλήσουμε πάλι για το παιχνίδι. Για ποιο λόγο;

Εντάξει, σίγουρα είμαι ο πρώτος που ασπάζομαι ότι ήταν ένα project στο οποίο συμμετείχα και με βοήθησε πάρα πολύ, αλλά σας λέω ότι έχω τρία χρόνια που προσπαθώ πάρα πολύ για αυτά τα projects. Προσωπικά τα θεωρώ πολύ σημαντικά κι ας μείνουμε σε αυτά».

Σύμφωνα με πληροφορίες θα ανήκει στο καστ της ταινίας δράσης βρετανικής παραγωγής The Lost Ship.

Η υπόθεση του φιλμ ξεκινάει το 1945 μετά τους μυστηριώδεις θανάτους του Αδόλφου Χίτλερ και του Σούμπχας Τσάντρα Μπος και κορυφώνεται το 2022 κατά τη διάρκεια της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα υποδυθεί τον καπετάνιο ενός ουκρανικού φορτηγού πλοίου, ενώ η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στα τέλη του 2023.

Δείτε επίσης: Άλλαξαν οι ώρες κοινής ησυχίας – Τέθηκε σε ισχύ το χειμερινό ωράριο

Loading