Γιώργος Λιάγκας σε Αρναούτογλου: «Έλα για συνέντευξη, δεν θα σου ζητήσω φορολογική δήλωση»

«Φαντάζομαι με χιούμορ το είπε ο Γρηγόρης»

Στην ατάκα που είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ότι ο Γιώργος Λιάγκας κάνει συνεχώς ερωτήσεις για τα οικονομικά των καλεσμένων του, απάντησε σήμερα, με χιούμορ, ο παρουσιαστής στο Πρωινό.

«Είπε ο Γρηγόρης ότι ρωτάω εγώ συνέχεια για τα λεφτά; Γι’ αυτό δεν έρχεται στην εκπομπή; Επειδή δύο χρόνια του λέω να έρθει να κάνουμε μία συνέντευξη και δεν έρχεται. Φοβάται μήπως του ζητήσω φορολογική δήλωση… Γρηγόρη, δε θα σου ζητήσω, έλα να κάνουμε συνέντευξη!

Δεν είμαι εφορία. Όταν κάνεις μία συνέντευξη θεωρώ ότι πρέπει να σκιαγραφήσεις και να φωτίσεις κομμάτια της προσωπικότητας ενός καλεσμένου. Να τα αναδείξεις. Όταν έναν άνθρωπο τον ρωτάς, “πας καλά οικονομικά;” και σου λέει ο άλλος “ναι, πάω” και τον ρωτάς “τα λεφτά που βγάζεις, τι τα κάνεις;”, νομίζω ότι εκεί είναι μία ενδιαφέρουσα ερώτηση. Ταπεινά», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο Γιώργος Λιάγκας είπε επίσης: «Αν σου πει ο άλλος ότι τα κάνει φιλανθρωπίες, πάει μπουζούκια, τα κάνει κομπόδεμα, δείχνει πώς σκέφτεται και πώς λειτουργεί ένας άνθρωπος. Δεν το είδα, φαντάζομαι με χιούμορ το είπε».

Δείτε επίσης: Η Ελένη Μενεγάκη ταρακουνήθηκε με το σεισμό: «Και πάνω κάτω πάνω κάτω το κρεβάτι»

Loading