Γιώργος Μαυρίδης: «Πριν το Asia είχαμε κάνει πρόταση στο ΟΡΕΝ για εκπομπή με την Κρίστυ»

Ο Γιώργος Μαυρίδης και η Κρίστυ Καθάργια μιλούν για τη γνωριμία τους, τον γάμο και την εμπειρία από το Asia Express.

Μία συνέντευξη από κοινού έδωσαν στην κάμερα του Star ο Γιώργος Μαυρίδης και η Κρίστυ Καθάργια. Το ζευγάρι από τη Θεσσαλονίκη μίλησε στη Μαίρη Αργυριάδου και το «[email protected]» και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη γνωριμία τους, την πρόταση γάμου στην παραλία, την εμπειρία τους από τη μακρινή Ασία αλλά και τα επόμενα τηλεοπτικά τους σχέδια.

«Αυτό που με εξίταρε και είπα ότι ναι, οκ είμαστε εδώ, είναι όταν μου είπε ότι έχει ένα μικρό παιδί 4 ετών» παραδέχεται ο Γιώργος Μαυρίδης για την Κρίστυ Καθάργια και τονίζει: «Θεωρώ ότι μία γυναίκα που μεγαλώνει ένα παιδί μόνη της έχει πολύ μεγαλύτερα guts από έναν άντρα που είναι εργένης».

«Γνωριστήκαμε στη Χαλκιδική και όταν δώσαμε τα χέρια για να συστηθούμε σαν να το είδα να συμβαίνει» εξομολογείται η Κρίστυ Καθάργια για την πρώτη τους γνωριμία. «Μου έκανε πρόταση γάμου στην παραλία και μου έχει φέρει το δαχτυλίδι με τη Μόλυ και την Τσίχλα. Είχε η Μόλυ στο στόμα της μία μπάλα του τένις, που την είχε τρυπήσει και είχε βάλει μέσα ένα σφουγγαράκι από μία GoPro» αποκαλύπτει στη συνέχεια.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Γιώργος Μαυρίδης αποκαλύπτει ότι είναι σε συζητήσεις να κάνει έναν δεύτερο κύκλο της εκπομπής «Into the Skin» και πως πριν συμφωνήσουν για το «Asia Express», είχαν κάνει πρόταση στο ΟΡΕΝ να παρουσιάσει η Κρίστυ εκπομπή ψυχολογίας σε παραγωγή του ίδιου.

Δείτε επίσης: Κάρα Ντελεβίν: Γιατί η διάσημη ηθοποιός «δώρισε» έναν οργασμό στην επιστήμη

Loading