Γιώργος Μαζωνάκης: Εύχεται «καλό μήνα» μαζί με τους γονείς του

Ο τραγουδιστής στέκεται ανάμεσα στην Κλειώ και τον Εμμανουήλ Μαζωνάκη χαμογελαστός.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης καλωσόρισε τον Φεβρουάριο με ένα ξεχωριστό βίντεο στα social media.

propoli

Μέσα από το προφίλ του στο Instagram, o τραγουδιστής μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους ένα κλιπ, στο οποίο δείχνει τους γονείς του, Κλειώ και Εμμανουήλ.

Χαμογελαστός στέκεται ανάμεσά τους και λέει «Με λένε Γιώργο Μαζωνάκη» με τη μητέρα του να λέει «Της Κλειώς» και τον πατέρα του «και του Εμμανουήλ».

Στη λεζάντα του κλιπ, ο λαϊκός τραγουδιστής γράφει: «Καλό μήνα» με αφορμή την 1η μέρα του Φεβρουαρίου.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης δημοσιεύσει συχνά το τελευταίο διάστημα, διάφορα βίντεο στο προφίλ του κυρίως χιουμοριστικού περιεχομένου.

Πρόσφατα, μεταμορφώθηκε στην Αλίκη Βουγιουκλάκη και έκανε λόγο για το πόσο επίκαιρο είναι το τσιγάρο.

Χωρισμένο σε δύο μέρη, το κλιπ έχει να κάνει με το τσιγάρο και πιθανότατα το κάπνιμα, μέσω μίας σύντομης αναφοράς του τραγουδιστή στο κατά πόσο είναι επίκαιρο το ζήτημα.

Εκτός από τον τραγουδιστή, στο βίντεο πρωταγωνιστεί και η αείμνηστη Αλίκη Βουγιουκλάκη σε μία από τις συνεντεύξεις της, όπου μιλά για το αίσιο τέλος μιας υπόθεσης που «την ταλαιπώρησε πολύ». Αυτό είναι το πρώτο μέρος του κλιπ.

Στο δεύτερο μέρος, ο Γιώργος Μαζωνάκης προσπαθεί να αναπαραστήσει την ίδια σκηνή, ντυμένος με παρόμοια ρούχα και φορώντας περούκα και γυαλιά, προκειμένου να μοιάσει στην ηθοποιό.

Στην προσπάθειά του να θυμίσει την Αλίκη Βουγιουκλάκη, αλλάζει τη φωνή του και επαναλαμβάνει τα όσα λέει εκείνη στο πρώτο μέρος του βίντεο.

Στη λεζάντα της ανάρτησης γράφει: «Το τσιγάρο… πάντα επίκαιρο! Τώρα και τότε… στους κινηματογράφους από τις 32 του Φλεβάρη».

Δεν είναι ξεκάθαρο, αν ο Γιώργος Μαζωνάκης είχε σκοπό να περάσει κάποιο μήνυμα στους ακολούθους του ή απλά να τους διασκεδάσει. Το δεύτερο πάντως, επετεύχθη, αφού από τα πρώτα κιόλας λεπτά της δημοσίευσης του, το κλιπ συγκέντρωσε πολλά θετικά σχόλια.

Δείτε επίσης: Γιώργος Λιάγκας σε Light: «Δεν κάνω σημαία τα λάθη μου, ντρέπομαι γι’ αυτά»

Loading