Γιώργος Ταλάντσεβ – Θύμα κλοπής ο πρώην Survivor: «Μου πήραν ρολόγια, χρυσαφικά, χρήματα»

Kαθώς έλειπα στη Μυτιλήνη για μια εβδομάδα περίπου, μπήκαν στο σπίτι μου και μου έκλεψαν πολλά πράγματα” αποκαλύπτει ο Γιώργος Ταλάντσεβ.

Ο Γιώργος Ταλάντσεβ αποκάλυψε πως έγινε θύμα κλοπής κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών του διακοπών, μοιράζοντας την εμπειρία του μέσω των social media.

propoli

Ειδικότερα, ο πρώην παίκτης του Survivor δημοσίευσε μια ιστορία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μέσα από την οποία και θέλησε να στείλει ένα πολύ σημαντικό μήνυμα σε όλους όσους θα λείπουν σύντομα για διακοπές. Στο ίδιο μήνυμα, δε, ο Γιώργος Ταλάντσεβ αποκάλυψε πως πριν από μόλις δυο μέρες άγνωστοι εισέβαλαν στο σπίτι και του έκλεψαν πράγματα αξίας.

«Πριν από δυο μέρες συνέβη κάτι αρκετά δυσάρεστο. Kαθώς έλειπα στη Μυτιλήνη για μια εβδομάδα περίπου, μπήκαν στο σπίτι μου και μου έκλεψαν πολλά πράγματα. Ρολόγια, χρυσαφικά, χρήματα, ρούχα και ό,τι μπορούσαν να πάρουν. Και επειδή πλησιάζει ο Αύγουστος και οι περισσότεροι από εσάς θα λείπετε σε διακοπές και θα υπάρχουν αρκετές μέρες που δεν θα είστε στο σπίτι. Προσέχετε! Να μην αφήνετε πράγματα αξίας στο σπίτι σας, να κλειδώνετε καλά τις πόρτες σας. Προσέχετε ποιον βάζετε στο σπίτι σας, αν σας παρακολουθούν και τι ανεβάζετε στα social media, όσον αφορά το σπίτι σας» τόνισε αρχικά ο πρώην παίκτης του Survivor στα social media.

«Τέτοια περιστατικά συμβαίνουν όλο και πιο συχνά και ειδικά τον Αύγουστο που θα λείπουν όλοι. Θα γίνει χαμός. Να προσέχετε και να φυλάτε καλά τα πράγματά σας» καταλήγει ο Γιώργος Ταλάντσεβ. στη νέα του ανάρτηση στο Instagram.

Δείτε επίσης: Η Μαρία Μενούνος ποζάρει αγκαλιά με την κόρη της και είναι ντυμένες ασορτί

Loading