Γιώργος Τσαλίκης: Η απάντηση στον καταιγισμό ερωτήσεων για τον Γρηγόρη Γκουντάρα – «Ρε πας καλά πρωί – πρωί; Τι λες;» (vid)

Ο τραγουδιστής δεν θέλησε να δώσει συνέχεια στη διαμάχη του με τον παρουσιαστή

Κόντρα δίχως τέλος φαίνεται να είναι αυτή που έχει ξεσπάσει από πέρυσι ανάμεσα στον Γιώργο Τσαλίκη και τον Γρηγόρη Γκουντάρα με αφορμή το Big Brother. Η κόντρα τους ξαναφούντωσε μετά από δηλώσεις που έκανε ο Γρηγόρης Γκουντάρας την περασμένη Παρασκευή στην εκπομπή Super Κατερίνα.

«Παιδιά αυτό είναι το παιχνίδι. Εγώ έζησα τον εφιάλτη του τραγουδιστή πέρυσι. Βγαίναμε κι ήταν τέσσερις κάμερες απ’ έξω κι ειλικρινά δεν είχα να πω κάτι, διότι δεν ήξερα τι έλεγε. Έλεγε πράγματα, που δεν ίσχυαν. Άντε πάλι να λες τα ίδια… Έπρεπε ευγενικά να τους πεις “ρε παιδιά”… Αλλά εγώ δεν είχα καμία σχέση με τον συγκεκριμένο άνθρωπο, εδώ μιλάμε ότι υπάρχει σχέση κι ήταν κολλητοί. Να έχουμε πει ένα γεια, δεν είναι γνωριμία αυτό. Ένα γεια έχω πει με όλον τον κόσμο» ανέφερε τότε ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Τσαλίκης απάντησε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram:

«Μόλις μου στείλανε μια δήλωση που έκανε γνωστός πανελίστας που με θυμήθηκε μετά από έναν χρόνο πάλι, άσχετο, ότι πέρασε εφιάλτη πέρσι με γνωστό τραγουδιστή, που ήταν λογικό βέβαια, με ένα θέμα που ασχολιόντουσαν όλοι. Φίλε μου ο μόνος εφιάλτης που πρέπει να θυμάσαι από πέρσι είναι τα νούμερα τηλεθέασης και στις δύο εκπομπές σου κι άσε με ήσυχο εμένα. Φιλάκια».

Το πρωί της Δευτέρας (03/10) η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» και ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Μπάκας συνάντησε τον Γιώργο Τσαλίκη και εκείνος φάνηκε να μην θέλει να δηλώσει κάτι δημόσια για την κόντρα παρά τον καταιγισμό των ερωτήσεων που δέχθηκε.

«Δε βλέπω πουθενά μαχαίρια εγώ. Για ποιο πράγμα να κινηθώ νομικά; Οι δικηγόροι μου τι να πούνε; Μιλάνε μεταξύ τους οι δικηγόροι μου. Ρε πας καλά πρωί – πρωί; Τι λες; Δε με βλέπεις πόσο στεναχωρημένος είμαι; Απαρηγόρητος. Όλοι νούμερα είμαστε. Πας καλά πρωί πρωί; Γεια σας παιδιά. Καλημέρα Γρηγοράκο μου, να έχεις μια υπέροχη μέρα» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Τσαλίκης ενώ προσπαθούσε να φύγει από το σημείο.

Δείτε επίσης: Μουντιάλ 2022: Το Παρίσι δεν θα μεταδίδει τους αγώνες σε γιγαντοοθόνη