Γιώτα Νέγκα: «Τα παιδιά δεν είναι αυτοσκοπός, ούτε αντικείμενο, ούτε παρακαταθήκες για τα γεράματά μας»

«Δεν νιώθω μισή επειδή δεν έκανα παιδί» δήλωσε, μεταξύ άλλων η δημοφιλής ερμηνεύτρια

Σε συνέντευξη που παραχώρησε η Γιώτα Νέγκα στον Δημήτρη Παπανώτα για την εκπομπή Happy Day μίλησε, μεταξύ άλλων, με ειλικρίνεια για τον χωρισμό της και την επιθυμία της να μην κάνει παιδιά.

Συγκεκριμένα δήλωσε πως «ας αποδεχτούμε ότι όλα τα πράγματα κάνουν τον κύκλο τους. Όταν δύο άνθρωποι παντρεύονται νωρίς, υπάρχει περίπτωση να μεγαλώνουν διαφορετικά. Αν δεν δούμε ότι όλα τα πράγματα κάνουν έναν κύκλο, δεν σημαίνει ότι δεν συμβαίνει και υπάρχουν μετά άλλα προβλήματα».

Στη συνέχεια συμπλήρωσε ότι «Χωρίσαμε μετά από 20 χρόνια και παραπάνω. Δεν ήταν ένα πολεμικό διαζύγιο, δεν υπήρξαν τριβές και εντάσεις. Ήταν ένα πολύ ανθρώπινο πράγμα» περνώντας με τη δήλωσή της το μήνυμα της απενοχοποίησης του διαζυγίου μετά από πολλά χρόνια κοινής πορείας υποδηλώνοντας πως ποτέ δεν είναι αργά να αλλάξει κάποιος την ζωή του.

Στην ερώτηση αναφορικά με τη μητρότητα η Γιώτα Νέγκα είπε: «Δεν είμαι από τους ανθρώπους που νιώθω μισός άνθρωπος χωρίς παιδί. Σέβομαι την ανάγκη όλων των άλλων, αλλά εμένα δεν μου γεννήθηκε αυτή η ανάγκη. Τα παιδιά δεν είναι αυτοσκοπός ούτε αντικείμενο, ούτε παρακαταθήκες για τα γεράματά μας. Τα παιδιά είναι σαν την τηλεόραση, μεγεθύνουν αυτό που ήδη υπάρχει. Κι επειδή τα παιδιά δεν επιλέγουν να έρθουν σε αυτόν τον κόσμο, καλά θα κάνουμε να κοιτάμε πολύ πιο καθαρά».

Δείτε επίσης: Καπουτζίδης προς Μητσοτάκη: «Για ποιον λόγο είμαι ο άνθρωπος με τα λιγότερα δικαιώματα;» (vid)

Loading