Γκλέτσος: «Φιλιππίδης και Λιγνάδης θα μπορούσαν να είχαν σκοτώσει» (vid)

«Ήταν ένα απόστημα που έπρεπε να σπάσει σίγουρα υπέρ των θυμάτων αλλά τελικά και υπέρ αυτών των ανθρώπων» είπε ο Απόστολος Γκλέτσος

Ο Απόστολος Γκλέτσος βρέθηκε στην εκπομπή «Το Πρωινό» και αναφέρθηκε στον Δημήτρη Λιγνάδη και τον Πέτρο Φιλιππίδη λέγοντας πως αν δεν πήγαιναν στη φυλακή, θα μπορούσαν να είχαν αφαιρέσει ακόμα και μια ζωή!

Αναλυτικά:

«Ήταν ένα απόστημα που έπρεπε να σπάσει σίγουρα υπέρ των θυμάτων αλλά τελικά και υπέρ αυτών των ανθρώπων γιατί πού θα φτάνανε; Και αυτούς τους ωφέλησε γιατί θα μπορούσαν να φτάσουν σε κάτι χειρότερο. Θα μπορούσαν να έχουν πάρει μια ζωή. Μέσα στην τρέλα τους, μέσα σε αυτό το απίστευτο πράγμα που συνέβαινε μέσα στο κρανίο τους, μέσα στην ψυχή τους θα μπορούσαν ακόμα και από λάθος να έχουν φτάσει και σε αυτό».

Στη συνέχεια μίλησε και για τις δηλώσεις της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.

«Δεν θα τον κρεμάσουμε, κανέναν δεν θα κρεμάσουμε. Υπάρχει μια συνθήκη για να μπορέσουμε να ζήσουμε και αυτή λέγεται κοινωνία, που έχει νόμους που του έχουν θεσπίσει οι ειδικοί. Ό,τι πει η δικαιοσύνη. Δεν είπαμε να κρεμαστεί κανένας, προς Θεού».

Για την παράσταση που ετοιμάζεται να ανεβάσει ο Δημήτρης Λιγνάδης στις φυλακές Τρίπολης είπε:

«Οι φυλακές δεν είναι μόνο τιμωρία, είναι και τιμωρία. Εφόσον το προβλέπει το σωφρονιστικό σύστημα, βεβαίως και να κάνει θεατρική παράσταση».

Δείτε επίσης: Εξιτήριο για τον Πελέ – σταθερή η κατάσταση της υγείας του (pic)

Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr