Η Αννίτα Ναθαναήλ για το σκάφος της που κλάπηκε από την Βουλιαγμένη: «Απίστευτη η εμπειρία που έζησα»

“Δυστυχώς δε μπορώ να πω πολλά για την υπόθεση, γιατί η έρευνα και η προανάκριση είναι σε εξέλιξη” εξομολογήθηκε η Αννίτα Ναθαναήλ.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Happy Day και στη δημοσιογράφο Χριστιάνα Κοχλατζή, η Αννίτα Ναθαναήλ αναφέρθηκε στην κλοπή του φουσκωτού της σκάφους την περασμένη Παρασκευή. Ενημέρωσε τη Λιμενική Αρχή Σαρωνικού ότι το σκάφος της είχε εξαφανιστεί από τον προβλήτα της μαρίνας Βουλιαγμένης. Τα στελέχη της Λιμενικής Αρχής, χρησιμοποιώντας τις διαθέσιμες πληροφορίες και το GPS του σκάφους, κατάφεραν να εντοπίσουν τη θέση στην οποία είχε μετακινηθεί.

Η Αννίτα Ναθαναήλ δήλωσε στην εκπομπή: «Δυστυχώς δε μπορώ να πω πολλά για την υπόθεση, γιατί η έρευνα και η προανάκριση είναι σε εξέλιξη. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτή την απίστευτη εμπειρία που έζησα, θα τη διηγούμαι στα εγγόνια μου.

Από την άλλη, 15 χρόνια υπηρετούμε την τεχνολογία και η γνώση αυτή απέδωσε σε συνδυασμό με τις λιμενικές και αστυνομικές αρχές που ανταποκρίθηκαν άμεσα κι έκαναν με τον καλύτερο τρόπο τη δουλειά τους. Είχα πολλές μορφές τεχνολογίας στο σκάφος. Ήταν η πρώτη μου βάρκα, την πήρα με πολύ κόπο, με πολλή αγάπη και όταν ανακάλυψα ότι έλειπε, ήταν ένα μεγάλο σοκ».

Δείτε επίσης: Η Μαρία Μπεκατώρου κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις με το παιχνίδι “Chase

Loading

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com