Η Covid 19 στο «The Morning Show»

Οι Ριζ Γουίδερσπουν και Τζένιφερ Άνιστον ένωσαν τις δυνάμεις τους ως συμπρωταγωνίστριες και επικεφαλής παραγωγής στη σειρά «The Morning Show» της Apple TV+ το περασμένο φθινόπωρο και γνώρισαν μεγάλη επιτυχία.

Η δραματική σειρά ακολουθεί τις συνέπειες της απόλυσης ενός δημοφιλούς παρουσιαστή πρωινής τηλεοπτικής εκπομπής αφού κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση.

Το κενό συμπληρώνει μια νεότερη δημοσιογράφος με μια νέα οπτική και η πρώην συνεργάτιδα του προσαρμόζεται στις αλλαγές, ενώ παλεύει να παραμείνει στην κορυφή σε μια βιομηχανία, στην οποία οι υπεύθυνοι πιστεύουν ότι ο χρόνος της τελειώνει.

Η δεύτερη σεζόν της σειράς αναμένεται φέτος όμως με καθυστερήσεις, όπως συμβαίνει σε όλη την βιομηχανία ψυχαγωγίας.

Ο αρχικός προγραμματισμός προέβλεπε πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου τον Νοέμβριο, όμως η παραγωγή σταμάτησε τον περασμένο Μάρτιο και θα ξεκινήσει στις 19 Οκτωβρίου, όπως αποκάλυψε σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Ριζ Γουίδερσπουν.

Συζητώντας πώς θα προχωρήσει η ιστορία στο «The Morning Show» η ηθοποιός και παραγωγός ανέφερε αρκετές πιθανότητες.

Η σκηνοθέτης της σειράς Μίμι Λίντερ επιβεβαίωσε ότι η σειρά αφορά μία πρωινή τηλεοπτική εκπομπή που ασχολείται με ασθένειες στον κόσμο, ρατσισμό, αδικία και ότι θα ενσωματωθεί η πανδημία της COVID-19.

©Πηγή: amna.gr