Η εφορία «ψάχνει» την πιο σέξι πρώην αστυνομικίνα της Γερμανίας και νυν… influencer

Η Αντριάνα Κολεζάρ είχε τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω της πριν μερικά χρόνια ως η πιο σέξι αστυνομικίνα της Γερμανίας.

«Έλα να με συλλάβεις» παρακαλούσαν πολλοί θαυμαστές της την 38χρονη καλλονή από τη Δρέσδη, η οποία στο απόγειο της σταδιοδρομίας της, παράτησε το 2020 τη δουλειά της ως ανώτερη αξιωματικός της γερμανικής αστυνομίας για να αφοσιωθεί στην καριέρα της ως influencer στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης – κάτι που κατάφερε αν κρίνει κανείς από τους πάνω από μισό εκατομμύριο followers της στο Ιnstagram.

Ωστόσο, η πρώην αστυνομικίνα, που κυνηγούσε κάποτε εγκληματίες, τώρα έχει μπει στο στόχαστρο των εφοριακών, καθώς -όπως παραπονέθηκε η ίδια σε ένα βίντεο στο Instagram -, «χτενίζουν» τα εισοδήματά της από τον καιρό που άρχισε καριέρα στο Διαδίκτυο, αφού με τους πολλούς θαυμαστές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μπορεί να κερδίσει κανείς από αναρτήσεις και διαφημίσεις πολλά περισσότερα χρήματα από ό,τι εργαζόμενος στην αστυνομία.

«Η εφορία με τραβάει από τα μαλλιά για τα πανάρχαια χρόνια της καριέρας μου. Έχω εκνευριστεί πολύ παιδιά», λέει.

Όπως είπε στην εφημερίδα Bild «αν η εφορία μου ζητήσει πολλά χρήματα μετά τον έλεγχο, μπορεί και να πουλήσω την Porsche μου», μια καινούρια λευκή Macan GTS -αξίας 91.000 ευρώ στη Γερμανία,, που όπως λέει η ίδια «είναι καθαρά είδος πολυτελείας».

Σε μια τέτοια περίπτωση η influencer θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει το παλιό της VW Polo ή να το ρίξει στο ποδήλατο, που θα τη βοηθούσε να διατηρήσει και τις γραμμές της.

Όπως σημειώνει η γερμανική εφημερίδα, η πρώην αστυνομικίνα δεν αποκλείει ακόμη και να παρατήσει την καριέρα της στο Διαδίκτυο. «Μερικές φορές σκέφτομαι ότι θα ήταν καλύτερα να τα παρατήσω, να ψάξω για μια κανονική δουλειά και να εργαστώ κάπου, σε μια καφετέρια, προφανώς στο Μπαλί (της Ινδονησίας)», είπε.

Ωστόσο, ούτε σκέψη κάνει για επιστροφή στην παλιά της δουλειά. «Ουδέποτε το μετάνιωσα που παράτησα την αστυνομία», λέει σημειώνοντας ότι δεν της ταιριάζει επ’ ουδενί η «δουλειά του γραφείου», όπου είχε περιοριστεί λόγω πόνων στη μέση και μιας δισκοκήλης.

Δείτε επίσης: Πικ νικ στην έρημο για Τανιμανίδη και Μπόμπα

Loading