Η Κατερίνα Καινούργιου φαίνεται να έχει γυρίσει οριστικά σελίδα στη ζωή της και να απολαμβάνει κάθε στιγμή του νέου κεφαλαίου.
Με τα μαλλιά της και συγκεκριμένα με το χρώμα πειραματίζεται η Κατερίνα Καινούργιου. Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Super Κατερίνα» αποχωρίστηκε για λίγο τα κατάξανθα μαλλιά της και ανέβασε στο Instagram της φωτογραφίες με το πώς θα ήταν μελαχρινή.
Σαφώς πρόκειται για περούκα αλλά το σίγουρο είναι πώς αν προχωρήσει σε αυτή την τολμηρή αλλαγή θα είναι κάτι που θα της ταιριάζει.
Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε η παρουσιάστρια στο Instagram της:



Δείτε επίσης: Η Ελισάβετ επιστρέφει στις υποχρεώσεις της, μετά τον εορτασμό για τα 70 χρόνια στον βασιλικό θώκο
- Σκοτ Μπέσεντ: Ο υπουργός που ισορροπεί σε ένα εύθραυστο σχοινί
- Η αποδοχή και οι προειδοποιήσεις για την απομάκρυνση του Πάουελ από τον Τραμπ
- Η Ευρώπη προετοιμάζεται για μια σημαντική αλλαγή – Οι δασμοί και η επίδρασή τους στο αναπτυξιακό μοντέλο
- Κρατήστε τον εγκέφαλό σας νέο: Η καθημερινή συνήθεια που προσφέρει ζωή
- Συναγερμός στην Ουκρανία: Αεροπορικές επιδρομές στο Κίεβο και ισχυρές εκρήξεις στη Μικολάιφ