Η Μαρία Παλαιολόγου αποκαλύπτει τις παρενοχλήσεις που βίωσε στην επαγγελματική της διαδρομή

Η Μαρία Παλαιολόγου μας μιλά για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε από σκηνοθέτη: «Τον είδα από τη μέση και πάνω γυμνό, άρχισε να με χαϊδεύει στο πρόσωπο».

Με αφορμή την διαχρονική της επιτυχία μέσα από το Κωνσταντίνου και Ελένης, η Μαρία Παλαιολόγου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου. Μεταξύ άλλων, μάλιστα, η ηθοποιός που γνωρίσαμε ως «κυρία Νίτσα» στη σειρά των ΡώμαΧατζησοφιά παραδέχθηκε πως έχει βιώσει σεξουαλική παρενόχληση στην επαγγελματική της διαδρομή.

Στην καριέρα σας βιώσατε σεξουαλική παρενόχληση;

Βέβαια. Μια φορά μου είπε ένας σκηνοθέτης να πάω στις 2 που θα έχουν φύγει οι άλλοι για να μιλήσουμε. Πήγα και τον είδα από τη μέση και πάνω γυμνό. Άρχισε να με χαϊδεύει στο πρόσωπο. Του είπα «άφησε με, γι’ αυτό με κάλεσες;» και έφυγα. Μια άλλη φορά έπαιζα στην παράσταση «Η θυσία του Αβραάμ», όπου έκανα τον Ισαάκ. Αυτός που έκανε τον Αβραάμ μου κολλούσε.

Πετούσε το μαχαίρι που κρατούσε για τις ανάγκες του ρόλου μέχρι μέσα τη σκηνή για να αργήσω να πάω να το φέρω πίσω και να με βρίσει ότι του χάλασα τη σκηνή. Με έβριζε άσχημα. Έλεγε στον θιασάρχη, «τι την έφερες αυτή;». Επίσης έχω χάσει ρόλους λόγω ύψους, ότι είμαι κοντή.

Δείτε επίσης: F1 και Τζάκι Στιούαρτ ενώνουν τις δυνάμεις τους κατά της άνοιας

Loading