Η Ματίνα Παγώνη «αδειάζει» τον Τσιτσιπά: Ο καθένας πρέπει να ξεχωρίζει ποιο είναι το επάγγελμά του (vid)

«Οι μη γιατροί δεν μπορούν να έχουν απόψεις για ιατρικά θέματα», λέει η Ματίνα Παγώνη.

Στον αέρα της εκπομπής «Καλοκαίρι not» βγήκε τηλεφωνικά η Ματίνα Παγώνη. Η γιατρός και πρόεδρος του ΕΙΝΑΠ (ΕΝΩΣΗ ΙΑΤΡΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΑΘΗΝΑΣ – ΠΕΙΡΑΙΑ) απάντησε, μεταξύ άλλων, και για τις δηλώσεις που έχει κάνει ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

propoli

«Ο Στέφανος είναι ένα νέο άτομο, ένας άριστος τενίστας. Τον θαυμάζουμε όλοι, τον χειροκροτούμε, περιμένουμε να μας φέρνει νίκες και πιστεύω ότι με αυτό θα ασχοληθεί. Κι εμείς οι υπόλοιποι που ασχολούμαστε με την ιατρική και την επιστημονική ιατρική κοινότητα, θα ενημερώσουμε τον κόσμο γιατί πρέπει να κάνουν το εμβόλιο, ποιες είναι οι μελέτες που υπάρχουν και πώς θα προχωρήσουμε», είπε αρχικά η Ματίνα Παγώνη.

Η Ματίνα Παγώνη συνέχισε: «Τις ιατρικές απόψεις θα τις πουν οι γιατροί, οι μη γιατροί δεν μπορούν να έχουν απόψεις για ιατρικά θέματα. Το σταματάμε εδώ! Χειροκροτούμε τον Στέφανο για τις νίκες του, θέλουμε νίκες να μας φέρνει κι εμείς θα ασχολούμαστε με τα εμβόλια, με τη νόσο Covid, τι πρέπει να κάνουμε και τι δεν πρέπει να κάνουμε».

«Ξεχωρίζουμε ο καθένας ποιο είναι το επάγγελμά του, ποιο είναι το λειτούργημά του και σταματάμε μέχρι εκεί. Αυτά τα απαντούν οι γιατροί και οι επιστήμονες, οι μη γιατροί δεν μπορούν να απαντήσουν», πρόσθεσε επίσης η Ματίνα Παγώνη.

Δείτε επίσης: Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Φιλιά και αγκαλιές σε δημόσια θέα! (pics)

Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr

Loading