Η Ματίνα Παγώνη απαντά στον Γρηγόρη Πετράκο: «Ο καθένας στο είδος του» (vid)

«Η ιατρική έχει επιστημονικά δεδομένα και σταματάς εκεί. Αλλιώς σε κοροϊδεύουν όλοι!» τόνισε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ

“Στην ιατρική προσωπικές απόψεις δεν χωράνε. Η ιατρική έχει επιστημονικά δεδομένα”, είπε η Ματίνα Παγώνη, όταν της ζητήθηκε να τοποθετηθεί σχετικά με την στάση του Γρηγόρη Πετράκου στο ζήτημα της πανδημίας και του εμβολίου.

Η Πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ ήταν καλεσμένη στον ANT1 και μίλησε  μεταξύ άλλων για τον Γρηγόρη Πετράκο, τον κορονοϊό και τους εμβολιασμούς. Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ μίλησε με χιούμορ για τον Τάκη Ζαχαράτο και τον Μάρκο Σεφερλή οι οποίοι την έχουν περιλάβει στα νούμερα τα οποία παρουσιάζουν στις θεατρικές παραστάσεις τους. Η κ. Παγώνη απάντησε στον Γρηγόρη Πετράκο ο οποίος στις δηλώσεις του τάσσεται κατά του εμβολίου και του κορονοϊού.  «Εμένα μου αρέσει το χιούμορ γενικά. Μου άρεσε πάρα πολύ όταν είδα και τον Τάκη Ζαχαράτο και μετά είδα τον Μάρκο Σεφερλή. Έκανα τις παρατηρήσεις μου, πού με έκαναν καλά και πού δεν με έκαναν, έκαναν μερικές βελτιώσεις και το πέτυχαν. Μάλιστα, στον Ζαχαράτο πήγα δύο φορές» είπε η Ματίνα Παγώνη.

Τι δήλωσε η Ματίνα Παγώνη για τον Γρηγόρη Πετράκο

«Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Ο καθένας στο είδος του. Δε μπορεί κανένας να γίνει γιατρός, εάν και προσπάθησαν πολλοί αυτή την εποχή. Αποτυγχάνεις! Περιορίζεσαι σε αυτά που ξέρεις, αποφασίζεις για τον εαυτό σου – δημοκρατία έχουμε- κάνεις τις επιλογές σου, αλλά σταματάς εκεί» είπε η Ματίνα Παγώνη όταν ρωτήθηκε για όσους εκφράζουν τις απόψεις του κατά του κορονοϊού και του εμβολίου αλλά δεν ανήκουν στην ιατρική κοινότητα όπως ο Γρηγόρης Πετράκος.

«Αν ήσουν γιατρός, βεβαίως και θα μπορούσες να βγεις, να πεις την άποψή σου, αλλά θα την τεκμηριώσεις επιστημονικά. Δε θα βγεις να λες πράγματα που είναι τελείως δικά σου, προσωπικά σου. Στην ιατρική προσωπικές απόψεις δεν χωράνε. Η ιατρική έχει επιστημονικά δεδομένα και σταματάς εκεί. Αλλιώς σε κοροϊδεύουν όλοι!» πρόσθεσε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ.
“Ο καθένας στο είδος του. Δεν μπορεί καθένας να γίνει γιατρός, αν και προσπάθησαν όλοι να γίνουν γιατροί αυτή την εποχή. Αποτυγχάνεις”, είπε αρχικά στην εκπομπή “Το Πρωινό”.

Περιορίζεσαι σε αυτά που ξέρεις, αποφασίζεις για τον εαυτό σου. Δημοκρατία έχουμε. Κάνεις τις επιλογές σου και σταματάς εκεί. Αν ήσουν γιατρός, μπορούσες να βγεις να πεις την άποψή σου, αλλά θα την τεκμηριώσεις επιστημονικά. Δεν θα βγεις να λες πράγματα που είναι δικά σου, προσωπικά σου.”

“Στην ιατρική προσωπικές απόψεις δεν χωράνε. Η ιατρική έχει επιστημονικά δεδομένα και σταματάς εκεί. Αλλιώς σε κοροϊδεύουν όλοι” πρόσθεσε.

Δείτε επίσης: Βασίλης Μπισμπίκης και Δέσποινα Βανδή: Έκαναν την πρώτη τους επίσημη δημόσια εμφάνιση (vid)

Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr