Η στιγμή που ακτιβιστές βγήκαν σηκωτοί από το εστιατόριο του Salt Bae στο Λονδίνο (vid)

Οι διαδηλωτές της Animal Rebellion ισχυρίζονται ότι το προσωπικό απομάκρυνε σωματικά τους διαδηλωτές από το χώρο «πιο σκληρά από ότι θα το έκανε η αστυνομία»

Σερβιτόρες σήκωσαν στα χέρια και απομάκρυναν διαδηλωτές για τα δικαιώματα των ζώων από το εστιατόριο του Salt Bae στο Λονδίνου το βράδυ του Σαββάτου μετά από μια ειρηνική διαμαρτυρία.

Οκτώ διαδηλωτές από την Animal Rebellion μπήκαν στο εστιατόριο και κάθισαν σε άδεια τραπέζια κρατώντας εικονικά μενού που περιέγραφαν τα αιτήματά τους, ανέφερε η Evening Standard.

Σε ένα βίντεο που ανέβασε η ομάδα στο Twitter, μία ακτιβίστρια οδηγήθηκε έξω από το εστιατόριο από τέσσερα μέλη του προσωπικού υπό το χειροκρότημα των θαυμαστών λίγο πριν τις 7 το απόγευμα.

Οι ακτιβιστές εξέφρασαν ανησυχίες για τις ενέργειες των εργαζομένων. Ένας διαδηλωτής είπε στο Press Association: «Δεν είμαι σίγουρος ότι τους επιτρέπεται να το κάνουν αυτό».

Ένας άλλος, που ταυτοποιήθηκε ως η 21χρονη Όριν Κούλεϊ-Γκριν, είπε: «Ήταν πιο σκληρό από ό,τι θα το έκανε η αστυνομία».

Ο ακτιβιστής Ben Thomas, 20 ετών, είπε σε μια δήλωση: “Εστιατόρια σαν αυτά είναι συμβολικά ενός κατεστραμμένου συστήματος. Ενώ 2 εκατομμύρια άνθρωποι βασίζονται σε τράπεζες τροφίμων στο Ηνωμένο Βασίλειο αυτή τη στιγμή, οι influencer chef πουλάνε επίχρυσες μπριζόλες για περισσότερες από 1.000 £ .”

Η Animal Rebellion κάνει έκκληση για «ένα φυτικό σύστημα διατροφής και μαζική επαναβίωση». Σε ένα δελτίο Τύπου, η ομάδα είπε ότι στόχευσαν τον Nusr-Et επειδή οι μπριζόλες και άλλα κόκκινα κρέατα έχουν «τις υψηλότερες περιβαλλοντικές επιπτώσεις».

Δείτε επίσηςΙνδία: Δύο θάνατοι και 291 κρούσματα κορονοϊού